Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte video

Nema dalje: Ovaj je pas veći nogometni fanatik od svakog od nas!

Foto: Screenshot
06.12.2018.
u 12:51

Loptom zaluđeni lutalica promatra apsolutno sve utakmice, a ne propušta čak ni treninge!

Čini se da apsolutno najveći nogometni fanatik na svijetu ne živi u Engleskoj ili u nekoj od država Južne Amerike, već u Rusiji. Točnije u Zelenogorsku. I nije čovjek nego pas! Ime još uvijek nema, ali je zato upravo osvanuo na tamošnjim televizijskim postajama jer se ljudi ne mogu načuditi tolikoj ljubavi prema najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.

Naime, taj lutalica iz dana u dan pohodi sportski kompleks Neptun, promatra apsolutno sve nogometne utakmice, a ne propušta čak ni treninge! Ovisno o tome gdje je akcija, simpatični lutalica juri tribinama slijeva nadesno, ali i žestoko lavežom prosvjeduje kada lopta iz ovog ili onog razloga miruje.

Djeca su psa izvanredno prihvatila, a sviđa se i ravnateljici kompleksa Nataliji Panovoj. Potvrdila je da čitava priča zvuči nestvarno jer pas točno zna kada je na rasporedu nogomet, a kamere su zabilježile i tvrdnju da je nezadrživ u svojim pohodima na tribinu.

Na psa se žali tek poneki roditelj zabrinut za svoje dijete, ali dosad je ugrizao tek loptu. I to ne iz agresivnih pobuda, već iz želje da i sam pokaže da ima talent i da mu treba pronaći mjesto u nekoj momčadi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije