Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVOJIO JAVNOST

Navijači su oduševljeni Gvardiolovim nastupom protiv Reala. Ocijenili su ga najboljim igračem utakmice

Champions League - Real Madrid v Manchester City
Acero
10.04.2024.
u 15:00

Iako je bio pod upitnikom prije utakmice zbog ozljede ipak se našao u početnoj postavi i dokazao koliko je važan za momčad Građana. Navijači su oduševljeni njegovom igrom te su ga mnogi ocijenili najboljim igračem Manchester Cityja na susretu

Joško Gvardiol odigrao je jednu od najboljih utakmica do sada u dresu Manchester Cityja. U dvoboju protiv Real Madrida odlično je odrađivao svoje defenzivne zadaće, a svoju sjajnu predstavu okrunio je spektakularnim pogotkom za 3-2. U 71. minuti utakmice s dvadesetak metara savladao je protivničkog vratara Lunina pogodivši suprotni kut njegova gola.  

Iako je bio pod upitnikom prije utakmice zbog ozljede ipak se našao u početnoj postavi i dokazao koliko je važan za momčad Građana. Navijači su oduševljeni njegovom igrom te su ga mnogi ocijenili najboljim igračem Manchester Cityja na susretu. Ovo mu je prvi pogodak u dresu Cityja i zasigurno jedan za pamćenje, a pogotovo ako se uzme u obzir to da se radi o jednoj od najvećih pozornica koje nogomet može ponuditi.

"Imali smo sreće što je s nama i što je mogao igrati, inače bi bilo jako teško. Fali nam dosta igrača u obrani. Bio je nevjerojatan i pritom ne mislim samo na gol. Bio je sjajan, odigrao je jako dobro. Sjajan je tip i jako sam sretan što ga imam u ekipi", izjavio je Pep Guardiola nakon utakmice.

VEZANI ČLANCI:

Ovom utakmicom Gvardiol je potvrdio da je u dobroj formi u obrambenom i napadačkom dijelu što je pokazao u nekoliko zadnjih susreta u Premier ligi. Svoje oduševljenje njegovom igrom nije skrivao ni bivši igrač Manchester Cityja Micah Richards, a na odličnoj partiji čestitao mu je i legendarni Thierry Henry.

"Pridružio sam se ovom klubu jer želim biti na vrhu, zbog grba koji nosimo na prsima. Pokazali smo svijetu mnogo puta tko smo i koje su naše kvalitete. Više sam nego sretan što mogu biti dio ovog kluba te sam presretan što sam zabio svoj prvi gol", rekao je Gvardiol

Gvardiol se izdvojio kao izuzetan talenat u hrvatskom nogometu, ali njegova osobnost nadmašuje čak i njegovu izvanrednu igru. Umjesto da se uzdiže iznad drugih, ostaje skroman i fokusiran na svoje ciljeve. Njegova posvećenost, poniznost, ali i jednostavnost čine ga ne samo izvanrednim igračem, već i izvanrednom osobom čije ćemo kvalitete još više početi cijeniti tek u budućnosti.

Komentara 1

PR
prajdali100
16:08 10.04.2024.

Zaista je odigrao fenomenalno ! A gol je za pamćenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije