Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNILA IH UEFA

Navijači Eintrachta potukli su se s policijom u Napulju. Klub je zaradio izdašnu kaznu

Eintracht Frankfurt fans clash with police in Naples
Foto: Stringer/REUTERS
1/3
31.03.2023.
u 07:30

Gotovo jednako loše prošao je francuski Nantes, na čijoj se utakmici protiv Juventusa u EL dogodio upad na teren.

Europska nogometna federacija (Uefa) kaznila je Eintracht Frankfurt sa 70.000 eura, te djelomičnim zatvaranjem stadiona nakon izgreda njegovih navijača u prvom susretu osmine finala Lige prvaka protiv Napolija. Njemački klub je kažnjen nakon što su njegovi navijači za vrijeme utakmice u Frankfurtu palili baklje i bacali petarde, te blokirali prolaze u porazu od Napolija sa 0-2.

U uzvratu je Napoli slavio sa 3-0, nakon što su se njemački navijači sukobili s policijom u središtu Napulja prije utakmice.

Uefa je kaznila i Nantes sa 66.125 eura zbog bakljade, bacanja predmeta, uvredljivih poruka i upada na teren za vrijeme domaćeg poraza od Juventusa (0-3) u dvoboju Europske lige.

Nantes je također kažnjen djelomičnim zatvaranjem stadiona za iduću europsku utakmicu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije