Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDIO ŠUKER

Napokon! Hrvatska će dobiti nacionalni stadion, poznata je nova lokacija

Maksimir
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/14
28.03.2019.
u 13:50

Miran sam, došlo je na moje. Za dvije do tri godine stadion bi trebao biti izgrađen, najavio je Šuker

Predsjednik hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker najavio je da će se izgraditi novi nacionalni stadion, a lokacija je – naselje Blato u Zagrebu!

Ta izjava došla je nakon sastanka na kojem su se nalazili predstavnici Grada, Vlade i HNS-a

>>> Pogledajte kako je trebao izgledati Dinamov novi stadion

Miran sam, došlo je na moje. Za dvije do tri godine stadion bi trebao biti izgrađen – najavio je Šuker.

– Do izbora ćemo dobiti novi stadion – zaključio je predsjednik.

Podsjetimo, o nacionalnom stadionu na kojem bi igrala reprezentacija mnogo se govorilo, a proteklih dana pokazalo se da je Maksimir u katastrofalnom stanju.

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell

Šuker je zbog svega toga danas na Skupštini Hrvatskog nogometnog saveza poručio:

– Tužno je da ćemo ove godine u kvalifikacijama igrati na sjajnim novim stadionima u Budimpešti, Bratislavi, Bakuu i Cardiffu, a da svjetski doprvaci nemaju odgovarajući dom u svojoj zemlji kojoj su toliko toga lijepoga priuštili.

>>> Pogledajte u kakvom je stanju Maksimir

Komentara 185

CA
calcaneus
15:05 28.03.2019.

To se pravi novi stadion za Dinamo na kojem ce moci igrati i reprezentacija ?

Avatar Based Croat
Based Croat
15:05 28.03.2019.

Nama trebaju stadioni i u Zagrebu i u Splitu i u Rijeci i u Osijeku i u Varaždinu. Trebamo raditi stadione na kojima će igrati klubovi i reprezentacija kad treba. Šta Rijeci ne treba stadion? Ili Dinamu? Trebaju nam stadioni i treba ih izgraditi ali sam protiv nacionalnog stadiona. Reprezentacija treba igrati po cijeloj Hrvatskoj gdje postoji stadion, a ne samo u Zagrebu. To nije dobro. Govorim kao dinamovac i Zagrepčan.

Avatar Uskok
Uskok
15:01 28.03.2019.

"Nacionalni stadion" je glupost. Hrvatskoj trebaju stadioni, a ne nacionalni stadion. Šta će nam stadion na kojemu će igrati samo reprezentacija koja odigra 3-4 utakmice godišnje u Hrvatskoj? Čemu? Nismo mi dovoljno bogati da gradimo "nacionalni stadion". S druge strane šta će biti s Dinamom? On će i dalje igrati europske utakmice na tom poluruševnom stadionu? Šta će reprezentacija igrati samo u Zagrebu? Zašto tako dijelite Hrvatsku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije