Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi put uz ring

Najljepši trenutak u Saitami: Cro Copov pobjednički poljubac sinu Ivanu

Mirko i Ivan Filipović
Foto: Facebook
1/5
31.12.2017.
u 14:12

Sva agresivnost kojom je Filipović nekoliko trenutaka prije toga razbio nesretnog Japanca nestala je u trenu, a zamijenile su je prekrasne emocije.

Mirko Filipović prvi je put u karijeri na borbu poveo i svog starijeg sina, 15-godišnjeg Ivana. Stajao je u njegovu kutu te iz blizine svjedočio kako se otac lakoćom obračunava sa 47-godišnjim Japancem Tsuyoshijem Kohsakom.

Nakon brzog prekida meča Ivan je prvi čestitao Cro Copu na pobjedi. Zagrlili su se u ringu, a Mirko ga je poljubio u lice. Sva agresivnost kojom je Filipović nekoliko trenutaka prije toga razbio nesretnog Japanca nestala je u trenu, a zamijenile su je prekrasne emocije. Bio je to najljepši trenutak u krcatoj Saitama Areni. Možete ga pogledati ovdje.

- Odlučio sam povesti najstarijeg sina sa sobom. Dovoljno je velik, a ovo je idealna prilika da putuje sa mnom jer je na školskim praznicima. Velika mu je želja da vidi Japan, a protivnik nije toliko rizičan. Bit će u kutu sa mnom, neka osjeti tu sjajnu atmosferu, rekao je Cro Cop uoči puta.

Mirko i Ivan Filipović
1/10

A upravo tom sinu posvetio je osvajanje Rizinova Grand Prixa.

- Prideov Grand Prix posvetio sam svom pokojnom ocu kojeg nema još od moje dvadesete godine, a ovu sam posvetio svome sinu Ivanu, rekao je početkom siječnja Cro Cop, ali i istaknuo da ne želi da mu se djeca bave ovim sportom.

- Iskreno, ne bih volio da se moji sinovi bave ovim sportom. Neka se bave rekreativno, ali u profesionalnom smislu ne. Neka za kruh zarađuju nekako drukčije, a ja ću im omogućiti najbolje škole. Ovo je preteško i prekrvavo zanimanje, jasan je u svom stavu Mirko Filipović.

Komentara 7

PS
psiho84
15:37 31.12.2017.

ne sramotite se ovakvim clancima. Doista nije potrebno pisati ovakve gluposti. Nema nista lijepoga u dovodenju sina da gleda kako mu otac lomi kosti lica drugog covjeka, a bome ni da je obrnuto. Mirko ima svoje misljenje, ali vecernjak bi trebao ako nista, barem onda ne uvjeravati javnost kako je to nesto prirodno i lijepo

ZA
zadar1
15:02 31.12.2017.

i sto to je kao dobro da mulac od 15 godina gleda kako ljudska krv frca na sve strane......a da ja uslikam svoga sa svojim lovačkim alatom kraj mrtvog vepra uhitilo bi me i zatvorilo i pisali bi da nisam normalan....licemjerstvo tesko....fuj....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije