Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Morrati i dalje u lovu na milance, u Inter želi dovesti Brazilca Kaku

Kaka
AFP
27.12.2010.
u 18:50

Kaka bi u siječnju mogao doći u Inter, tako barem tvrdi Corriere dello Sport.

Interov predsjednik Massimo Moratti tako će, nakon trenera Leonarda, pokušati dovesti i jednog bivšeg Milanova igrača. Predložit će Realu da sklope ugovor o posudbi Brazilca koji je zbog ozljede ispao iz prvog sastava.

Talijanski mediji navode da bi prelazak u Inter bio za Kaku dobar potez da se vrati u formu. Zna se da Leonardo obožava Kaku i da su imali odličan odnos dok su bili u Milanu.

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
00:11 28.12.2010.

Rijetko dobar igrač, čaroban....ipak ja bih ga prije kupovine dobro i detaljno pregledao. Nešto mi nije jasno oko te cijele priče s njegovom ozljedom !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije