Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVIJENAC

Moro 'otvorio račun' u Rusiji: Krasnim je pogotkom zakomplicirao gradski derbi

Nikola Moro
Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
18.10.2020.
u 18:42

Nikola Vlašić je igrao za CSKA do 78. minute, umjesto njega u igru je ušao Kristijan Bistrović, dok je Moro odigrao cijeli susret za Dinamo.

U derbiju 11. kola ruskog nogomentog prvenstva moskovski CSKA je pobijedio gradskog suparnika Dinamo s 3:1, a pogodak za goste zabio je hrvatski nogometaš Nikola Moro.

Nakon prvog poluvremena bez golova, CSKA je poveo u 51. minuti pogotkom Konstantina Kučajeva, a samo tri minute kasnije Chidera Ejuke je zabio za 2:0.

Moro je smanjio u 58. minuti sjajnim prizemnim udarcem s 20 metara postigavši svoj prvi ligaški gol u dresu Dinama, a sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Igor Divev zabivši u 67. minuti za 3:1.

Nikola Vlašić je igrao za CSKA do 78. minute, umjesto njega u igru je ušao Kristijan Bistrović, dok je Moro odigrao cijeli susret za Dinamo.

CSKA je ovom pobjedom skočio na treće mjesto ljestvice sa 22 boda, a u vodstvu su Zenit i Spartak sa po 24 boda.

Dinamo je sedmi sa 17 bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije