Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francusko prvenstvo

Krenulo nizbrdo po Kovača, čak i s igračem više nije mogao do pobjede

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
18.10.2020.
u 18:11

Momčad Nike Kovača je ovim rezultatom produžila seriju loših rezultata, u zadnja četiri kola momčad iz Kneževine je ostvarila samo jednu pobjedu

U susretu sedmog kola francuskog nogometnog prvenstva Monaco, klub koji vodi hrvatski stručnjak Niko Kovač, odigrao je 1:1 protiv Montpelliera premda su gosti od 19. minute igrali s igračem manje.

Montpellier je u 19. minuti ostao bez isključenog Savaniera, no Monaco to nije iskoristio. Gosti su poveli u 51. minuti golom Mavdidija, a izjednačio je Ben Yedder iz kaznenog udarca u 70. minuti.

Momčad Nike Kovača je ovim rezultatom produžila seriju loših rezultata, u zadnja četiri kola momčad iz Kneževine je ostvarila samo jednu pobjedu.

U raniije odigranom susretu Lyon je na gostovanju pobijedio Strasbourg sa 3:2, ostvarivši tek drugu pobjedu ove sezone.

Ključne riječi

Komentara 4

FA
fajlpz
15:33 19.10.2020.

Bolje da se on toga ostavi neka otvori restoran.

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
06:26 19.10.2020.

Pa zasto bi Kovac bio kriv,za takve neuspjehe,ako igraci nece i ili nemogu doci do pobjede,onda je trener kriv??????

DM
drazen.muhvic
18:52 18.10.2020.

Što nizbrdo? S takvim trenerom rezultati su im super!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije