Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije

Morales opet zabio za Čile, Gruzija u 90. minuti ostala bez pobjede

Pedro Morales Čile
Reuters
12.10.2010.
u 22:25

Veliko iznenađenje u skupini A priredio je Azerbajdžan koji je kod kuće sa 1:0 svladao Tursku.

Nogometaši Gruzije su remizirali s Letonijom (1:1) u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Pogodak za Gruziju postigao je Siradze u 74. minuti, a do boda su Letonci došli pogotkom Caune u 90. minuti. Podsjetimo, Gruzija je već otkinula bod Grčkoj u Ateni (1:1), kao i Izraelu kod kuće (0:0).

Njemačka je očekivano lagano prošla iskušenje u Kazahstanu (3:0). Strijelci su bili Miroslav Klose (48. minuta), Mario Gomes (76.) i Lukas Podolski (85.). No, najzanimljivija vijest iz skupine A svakako je pobjeda Azerbajdžana nad Turskom (1:0). U 38. minuti Azerbajdžanci su Turcima "prodali" onu poznatu foru Ćire Blaževića s akcijom iz kornera kad igrač propušta loptu za suigrača iz drugog plana.

Dinamov veznjak Pedro Morales opet je bio strijelac za Čile. Nakon subotnjeg pogotka UAE-u, Morales je bio strijelac jedinog pogotka (21. minuta) u 1:0 pobjedi nad Omanom u prijateljskoj utakmici. Plasman na EP u Danskoj (do 21 godine) izborili su: Španjolska, Engleska, Danska, Češka, Bjelorusija i Ukrajina.

Komentara 3

DE
derin
14:30 13.10.2010.

Paradoks: mamić hoće dirigirati biliću sastav , a ne može svom treneru.

Avatar Castro
Castro
09:01 13.10.2010.

Bravo Pedro, samo daj, jos da nam ti dodjes u pravu formu bilo bi perfektno.

VE
Velikogoričan56
16:03 13.10.2010.

Morales bi morao poceti igrati i u Dinamu, jer ocito zna ali izgleda da ne zeli, jer na utakmicama koje sam gledao bio je katastrofalan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije