Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKI MEDIJI

'Modrić je promijenio utakmicu. Kad je Real izgledao loše, odgovorio je kako samo on to zna'

Champions League - Real Madrid v Manchester City
Foto: Acero
1/7
10.04.2024.
u 11:58

"Promijenio je ritam utakmice zbog svoje kvalitete, liderskih osobina i karaktera. Jasno je da zbog godine proizvodnje i pregaženih kilometara mora dobiti poseban tretman i da mu neće biti lako započeti 70 posto utakmica u sezoni, ali ostaviti ga na klupi u ovako važnoj utakmici za Real Madrid nije pošteno i pametno", piše AS

Real Madrid i Manchester City susreli su se u prvoj utakmici četvrtine finala Lige prvaka. U velikom okršaju na Santiago Bernabeu palo je čak šest golova, ali niti jedna momčad nije izašla kao pobjednik (3:3). Engleski je klub poveo u 2. minuti pogotkom Bernarda Silve, a Real je izjednačio autogolom Rubena Diasa u 12. pa preokrenuo golom Rodryga u 14. minuti. Novo izjednačenje stiglo je pogotkom Phila Fodena u 68. minuti, a Joško Gvardiol zabio je u 71. Konačan je rezultat postavio Federico Valverde u 79. minuti.

Luka Modrić je kao i u većini utakmica ove sezone ušao s klupe, ovoga puta u 72. minuti umjesto njemačkog veznjaka Tonija Kroosa. U 22 minute igre ostvario je 31 dodir s loptom uz 88 posto uspješnih dodavanja. Osvojio je dva duela i oduzeo jednu loptu. Španjolski mediji čitave sezone naglašavaju koliko je Modrić i dalje učinkovit u Realu, a to nisu propustili učiniti niti ovoga puta.

VIDEO Senzacionalna operacija 'Modrić u Dinamu'! Maksimirski klub oglasom u Marci pozvao Luku da se vrati

"Modrić još zagorčava život svima koji misle da više nema goriva u njegovom spremniku za velike utakmice. Ancelotti, koji ga je prijevremeno degradirao u rezervnog igrača, morao je povući njegovu kartu iz špila kad su stvari po njega i njegove počinjale izgledati sve lošije i lošije, a Luka je odgovorio kako samo on zna. Ušao je pri rezultatu 3:2 kad se činilo da Real Madrid ne može zadržati loptu, ali Modrić je igrao kao 'banka' jer svaka lopta kod njega je bila kao u sefu te svako dodavanje investicija u bolju budućnost. Jedna takva započela je akciju iz koje je Valverde pogodio za izjednačenje", stoji u tekstu AS-a pod nazivom "Luka Modrić je promijenio utakmicu".

"Promijenio je ritam utakmice zbog svoje kvalitete, liderskih osobina i karaktera. Jasno je da zbog godine proizvodnje i pregaženih kilometara mora dobiti poseban tretman i da mu neće biti lako započeti 70 posto utakmica u sezoni, ali ostaviti ga na klupi u ovako važnoj utakmici za Real Madrid nije pošteno i pametno. Mnogi bi u ovakvoj situaciji spustili ruke, okrenuli se na petama i otišli po milijune u Saudijsku Arabiju, ali Modrić u svakom slučaju nije mnogi", zaključuju Španjolci.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

Champions League - Real Madrid v Manchester City
1/19

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije