Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaterpolo

Mladostaši na Dunav po zalet na europski vrh

Babić HAVK Mladost
Željko Hladika
28.11.2009.
u 11:00

U prvom kolu vaterpolske Eurolige Mladost će u nedjelju u 19 sati u Novom Sadu odmjeriti znanje s Vojvodinom. U A skupini osim Zagrepčana i Novosađana još se natječu igrači hercegnovskog Jadrana i Barcelonete.

Emil Nikolić, trener žabaca, ističe: zbog bolesti čak sedam igrača, pripreme za novosadsko gostovanje nisu obavljene prema planu. Zasad su izvan stroja Brzica, Buljubašić i Letica.

– Muslim je počeo trenirati, Kačar se oporavio, ali se još ne zna koliko će minuta provesti u igri – ističe Nikolić.

Centar Igor Hinić drži da Mladosti zasad ide dobro, a osobito je vrijedna njena pobjeda nad favoriziranim Jadranom u Herceg Novom.

Jučer su se predstavile i mladostašice, trenerica Gabriela Birri te igračice Aida Šehić, Blaženka Staničić i Andrea Artukovich. Blaženka i Andrea stigle su iz Amerike, zadovoljne što su u Hrvatskoj. Andrea voli Thompsona, Coloniju i ET, a Blaženka Olivera Dragojevića. Preporučili smo im Arsena Dedića i Borisa Papandopula te za čitanje Tina Ujevića, Irenu Lukšić i Miru Gavrana. Za početak. Mladostašice će u subotu, u 18 sati, ugostiti igračice splitske Bure u polufinalu Hrvatskog kupa. U prošloj sezoni Bura je osvojila Kup, a Mladost prvenstvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije