Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbogom karijeri?

Mladi škotski reprezentativac uhvaćen u flertu s maloljetnicama na internetu

craig thompson
heartsfc.co.uk
28.06.2011.
u 20:00

Mladi škotski reprezentativac Craig Thompson (20) mogao bi požaliti što se "navukao" na internetske društvene mreže

Naime, saznalo se da je preko njih nogometaš škotskog Heartsa pokušavao stupiti u kontakt s maloljetnim curama! Policija u Edinburghu stavila ga je na listu seksualnih prijestupnika na kojoj će biti sljedećih pet godina.

U njegov je dom upala policija zbog sumnje u flert s maloljetnicama, a kad je za to saznao njegov klub Hearts, kaznio ga je s četiri tisuće funta. Klub navijača Heartsa osudio je njegovo ponašanje, kao i brojne udruge koje se bave zaštitom prava djece.

Klub je suspendirao Thompsona do okončanja disciplinskog postupka, na kojem će se odlučivati hoće li mladi nogometaš uopće više zaigrati za Hearts.

Zbog ovog je skandala klub ostao i bez sponzora MacB-a.

- Mi smo tvrtka koja drži do obiteljskih vrijednosti i nije nam preostalo ništa drugo nego da raskinemo ugovor o suradnji. Razočarani smo načinom na koji se klub odnosi prema cijelom skandalu - rekli su iz MacB-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije