Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISLAV ORŠIĆ

Hrvat glavna tema u Južnoj Koreji, pogledajte zbog čega

Mislav Oršić
Foto: VL
1/7
06.11.2015.
u 13:02

Talentirani ofenzivni veznjak je od početka ove godine na jednogodisnjoj posudbi iz Rijeke u korejskom prvoligašu Jeonnam Dragonsima.

Mislav Oršić, bivši nogometaš Intera i Rijeke koji je također bio i na posudbi u talijanskom drugoligašu Speziji ove sezone briljira na Dalekom istoku.

Talentirani ofenzivni veznjak je od početka ove godine na jednogodisnjoj posudbi iz Rijeke u korejskom prvoligašu Jeonnam Dragonsima. Ove sezone je u 18 ligaških utakmica zabio deset pogodaka uz sedam asistencija. Njegova momčad trenutačno je na loše devetom mjestu prvenstvene ljestvice.

Na prvom mjestu je Jeonbuk, jedna od najboljih azijskih momčadi uopće, a upravo protiv njih Oršić je proglašen najboljim igračem utakmice. Korejci zadnjih dana vrte njegove poteze, poput pogotka baš protiv Jeonbuka kada je predriblao trojicu korejskih reprezentativaca i zabio.

Trenutno četvrti asistent lige pobudio je zanimanje brojnih moćnih klubova iz Kine i Japana, a nije isključeno ni da se vrati u europski nogomet.

>> Bivši igrač Intera Mislav Oršić briljira u Južnoj Koreji

Komentara 5

DA
damirtankovic
13:48 06.11.2015.

E takvog jednog koji zna puknuti loptu trebamo u repki!

HR
HrvatskiPredsjednik
14:38 06.11.2015.

Svaka cast, nimalo jednostavni golovi!

PO
PowerPoint
13:57 06.11.2015.

Očito da mu odgovara slabiji azijski nogomet u odnosu na europski i pametnije mu je tamo ostati. Mogao bi steći ugled velike zvijezde i zaraditi novac koji u Europi ne bi vidio za tri života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije