Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posvetio mu članak

Nećete vjerovati zbog čega je Amerikanac napao Modrića: 'Držite ga dalje od djece'

Luka Modrić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
03.04.2015.
u 17:35

"Modrić očito ne radi razliku između djece i odraslih ljudi. Ako postaviš pitanje, nećeš dobiti sladak odgovor samo zato što imaš osam godina"

Luka Modrić primio je prije nekoliko dana još jednu nagradu za nogometaša godine. Tom su ga titulom nagradila i djeca sudionici Sportskih igara mladih, a nakon što je primio priznanje, djeca su mu postavljala pitanje. I u jednom od njegovih odgovora američki novinar Miriti Murungi, koji radi na portalu Fusion.net, našao je je povod da bi napisao vrlo neobičan tekst u kojem napada hrvatskog reprezentativca.

- Luka, što bi bio da nisi nogometaš? - upitao je netko od djece Luku.

- Ne znam, vjerojatno bih bio konobar - uzvratio je Modrić koji je završio ugostiteljsku školu, a novinar je u tome vidio nešto loše.

- Što? Upravo je rekao gomili djece da bi provodio vrijeme u barovima, u kojima bi vjerojatno pio po cijele dane ili služio ljude koji piju. Modrić očito ne radi razliku između djece i odraslih ljudi. Ako postaviš pitanje, nećeš dobiti sladak odgovor samo zato što imaš osam godina. Držite ovog čovjeka podalje od djece - napisao je u svom članku američki novinar.

>>Modrić: Izbornik želi da sve bude idealno. Ali to je rijetkost u nogometnom svijetu

>>Modrić i Ćorluka završili su za konobara, Olić je serviser televizora, Mandžo keramičar, a Tomečak frizer

Komentara 88

NC
nela.civolop
17:43 03.04.2015.

A je tukan ovaj amer.

MB
mockin_bird
17:47 03.04.2015.

ja poznam neke konobare koji su pametniji ,pristojniji i ljubazniji od nekih doktora ,odvjetnika i sudaca ,o dotičnom amer-novinaru neču uopče komentirat

NT
nije_to_samobor
17:53 03.04.2015.

Niš se ne čudim. Kunta-Kinte nam pruža svoj pogled na život i svijet! Tako je i Jovanović sanjao o (njegovom) isušivanju "nogometne močvare" tj. naše reprezentacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije