Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proglašen najboljim

Modrić: Izbornik želi da sve bude idealno. Ali to je rijetkost u nogometnom svijetu

30.03.2015., Zagreb, hotel Esplanade - Dodjela nagrade Luki Modricu u sklopu nagradne igre Glasaj i ti za najboljeg hrvatskog reprezentativca. Luki Modricu priznanje su urucili sudionici Sportskih igara mladih.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
31.03.2015.
u 07:00

- Izbornik od nas želi najbolje, da sve bude idealno. Ali to je rijetkost u nogometnom svijetu, kaže Luka

Luka Modrić primio je još jednu nagradu za nogometaša godine. Nakon Večernjeg lista, tom su ga titulom nagradila i djeca sudionici Sportskih igara mladih. Usput su ga djeca i izrešetala pitanjima.

Koji ti je najdraži trenutak u karijeri?

– Debi za reprezentaciju protiv Argentine i osvajanje Lige prvaka s Realom.

Na dobrom smo putu

Što bi bio da nisi nogometaš?

– Sva sreća da sam nogometaš... Po struci sam ugostitelj i tko zna kako bi to završilo, he-he...

U kojem si se klubu najbolje osjećao u karijeri?

– U svakom je bilo zanimljivo, svaki budi posebne emocije, prijateljstva, ali najbolje se osjećam u Realu.

Osvrnuo se luka i na utakmicu protiv Norveške.

– Možda nije bilo u planu da odigram svih 90 minuta, ali to se ipak dogodilo. Odigrali smo OK utakmicu, još bolju kad se pogleda rezultat. Najvažnija je pobjeda.

A kritike Nike Kovača?

– Pa dobro, ne bih se htio previše time baviti, najvažnije je da smo pobijedili i upisali nove bodove. Izbornik vjerojatno želi od nas maksimum i da sve bude idealno, što je rijetkost u nogometu. Ali svi smo zadovoljni nakon visoke pobjede nad jednom zaista kvalitetnom momčadi.

Koliko smo se ovom pobjedom približili Euru u Francuskoj?

– Na dobrom smo putu, tako trebamo i nastaviti. Pred nama je još pola kvalifikacija, naš pristup i dalje mora biti profesionalan, ne smijemo se opustiti. A onda sigurno neće biti nikakvih problema.

Sljedeća je utakmica 12. lipnja s Italijom u Zagrebu.

– Može se to i tako gledati, ali ima još dosta utakmica do kraja kvalifikacija. Bilo bi lijepo skupinu završiti kao prvi, to nam je i cilj. Italija je jako velika utakmica za nas, vjerujem da uz pomoć i veliku podršku navijača možemo do pobjede. Tamo su nam se izvukli, nadam se da u Zagrebu neće.

Ne odustajemo od Primere

Na kraju je Luka rekao nekoliko riječi i o Realu.

– Očekivanja su u Realu najveća moguća. Za vikend nas čeka utakmica s Granadom, ubrzo počinje i četvrtfinale Lige prvaka. Idemo utakmicu po utakmicu, u svakoj moramo davati sve od sebe. Barcelona nam sada bježi četiri boda, velika četiri boda, ali u Primeri se stanje na ljestvici može promijeniti u samo tjedan dana. Ako Barcelona do kraja sezone dobije sve utakmice, mi ćemo im čestitati na zasluženoj tituli.

Komentara 3

Avatar germanikus
germanikus
07:15 31.03.2015.

Savršen i uspješan nogomet imaju jedino Slovenci jer tamo igraju isključivo uvezeni fanti iz Bosne,Slovenije i Kosova!

BL
Blender
12:08 31.03.2015.

EuJanez, a da ti ga netko pogurne... alaj bi cvilio!!!

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
10:32 31.03.2015.

Modrić: Izbornik želi da sve bude banalno. Ali to nije rijetkost u balkanskom nogometnom svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije