Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOGAO REALU

Lucescu napao Bebeka: Ovakvi suci nemaju što raditi u Ligi prvaka

Bebek
Foto: Reuters
15.09.2015.
u 23:52

- Ovakvi suci ne bi trebali suditi u Ligi prvaka. Stalno nam se događaju ovakve stvari u utakmicama s velikim klubovima. Realu ne treba pomoć sudaca. Jako je teško igrati s 10 igrača protiv Reala - oštar je bio Lucescu

Trener Šahtara Mircea Lucescu oštro je napao hrvatskog suca Ivana Bebeka koji je u utakmici s Realom svirao dva jedanaesterca za kraljevski klub i isključio Stepanenka.

- Promijenio je tijek utakmice i jako je teško prihvatiti to što se dogodilo. Sudac je podlegao pritisku. Real je velik klub i žao mi je što moram komentirati suđenje. Ovakvi suci ne bi trebali suditi u Ligi prvaka. Stalno nam se događaju ovakve stvari u utakmicama s velikim klubovima. Realu ne treba pomoć sudaca. Jako je teško igrati s 10 igrača protiv Reala - oštar je bio Lucescu, prenosi AS.

Trener Real Madrida Rafael Benitez nije komentirao suđenje.

- Bila je to teška utakmica jer Šahtar ima dobre i talentirane igrače. Pokazali smo snagu u napadu, stvorili brojne šanse i nismo primili pogodak. No, loša su stvar tri ozljede (Balea, Ramosa i Varanea) - rekao je trener Real Madrida Rafael Benitez.

Benitez je nakon ozljede Garetha Balea u 30. minuti u igru gurnuo Matea Kovačića.

- Kovačić nam je donio bolju kontrolu lopte. U igru je ušao jer je to zahtijevala igra protivnika. No, u budućnosti bi na toj poziciji mogli igrati Jese, Cheryshev ili Lucas Vázquez.

Osvrnuo se i na Cristiana Ronalda koji je zabio tri gola od čega dva iz jedanasterca.

- On je najbolji, u to nema sumnje. Stalno ponavljam da je on naš najbolji igrač i najbolji nogometaš na svijetu.

Realu se ozlijedio James Rodriguez pa je priliku od prve minute dobio Isco.

- Momčad reagira jako dobro. U napadu smo efikasni, a u obrani ne primamo puno pogodaka. Jedina loša stvar su ozljede - rekao je Isco pa se osvrnuo na svoju igru:

- Znam da moram više zabijati, ali nisam opsjednut time.

>> Mandžukić zabio u pobjedi Juventusa protiv Cityja pa izašao zbog ozljede

>> Real s Modrićem i Kovačićem uvjerljivo slavio, Bebek oštetio Srnu i Šahtar

>> Pogledajte kako je Bebek oštetio Srnu i poklonio Ronaldu jedanaesterac!

Komentara 24

MA
majstor1
07:57 16.09.2015.

kakvih tu komentara ima je zalosno Bebek je ko je gledao od vas uopce utakmicu koju komentirate odsudio odlicno.Oba penala je dosudio na sugestiju pomocnika,kod prvog onog koji nije bio vec je krenuo prema centru te je za taj penal kriv sudac iza gola koji mu je to dojavio a drugi je sudio na sugestiju pomocnika.Nevjerojatno je kolko mozete pljuvat po nekom samo zato sto je Hrvat makar to nema nikakve veze sa istinom .Jedina greska mu je sto Modricu nije zuti dao

Avatar Idler 3
Idler 3
00:06 16.09.2015.

Crveni karton (drugi žuti) je čist kak suza al je sporan penal jer je lopta pogodila Srnu u leđa. U toj poziciji ga je čak i mogla pogodit u ruku pa ne bi bil penal jer su mu obije podlaktice bile savijene prema naprijed. Pa kaj si bi trebal odrezat ruke ?!

Avatar nekakav
nekakav
07:00 16.09.2015.

ima daleko više sudaca iz liga petica koji su u ligi prvaka krojili rezultate, pa ih nikad nisu razapinjali, kao što neki sad žele našeg bebeka. bebek ko bebek, sudio, dosudio, gotova stvar. ajmo sad o onom sucu koji jeje uništio talijane na sp u koreji, protiv nas.... ono što je nama pustio, a talijanima poništio je za anale sudačkog lopovluka. ali svijet ide dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije