Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika pogreška

Pogledajte kako je Bebek oštetio Srnu i poklonio Ronaldu jedanaesterac!

Srna
Foto: Screenshot
15.09.2015.
u 22:10

Ronaldo je pucao jedanaesterac i zabio za 2:0!

Hrvatski sudac Ivan Bebek dobio je čast suditi utakmicu prvog kola Lige prvaka između Reala i Šahtara, a situacija iz 54. minute izazvat će brojne polemike.

Bebek je odlično sudio do tog trenutka, u 50. minuti opravdano je dao drugi žuti karton Stepanenku, a onda je, čini se, pogriješio.

Ronaldo je dobio loptu u kaznenom prostoru i pucao iz okreta, a Srna se bacio i blokirao udarac. Bebek se dvoumio, na početku nije ništa sudio, ali nakon pritiska domaće momčadi pokazao je na bijelu točku. Snimka je pokazala da je pogriješio jer je Srnu lopta pogodila u leđa.

Inače, Ronaldo je pucao jedanaesterac i zabio za 2:0!

Komentara 14

SP
Spezispezi
22:25 15.09.2015.

Poklonio je Bebek još čitavu seriju slobodnjaka Realu koje bi teško sudio bilo kojem drugom običnom klubu. Sudi kao Realov 12. igrač. Ramos je zbog simuliranja trebao dobiti žuti karton, a i Modrić zbog oštrog starta koji je bio znatno grublji nego od šahtarovog jadnika što je pocrvenio.

MA
Maxi73
22:27 15.09.2015.

Sudija reagira na pritisak Reala i poklanja penal, umjesto da pita svoje kolege ako već nije vidio. Nula bodova.

DU
Deleted user
22:50 15.09.2015.

ma cista ledja je bila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije