Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marcus Marinelli

Miočićev trener: Kada Stipe nekoga prebije, taj se teško potpuno oporavi!

Stipe Miočić
Foto: Instagram
1/9
05.05.2017.
u 09:22

Vjerujem da je Stipe sada najbolji ikada. Na vrhuncu je svoje karijere. Mlad je, a nije do sada pretrpio previše štete. Sjajno je fizički pripremljen, konstantno diže apsolutnu snagu. U svemu je sve bolji i bolji - tvrdi trener Marinelli

Kreator velikih stvari koje je posljednjih godina postigao Stipe Miočić je njegov glavni trener Marcus Marinelli. Radi se o skromnom stručnjaku kojeg rijetko možete vidjeti i čuti u javnim istupima. No, uoči UFC-a 211 i Stipine druge obrane UFC-ove titule, Marinelli je dao veliki intervju za The News Herald u kojem je najavio meč s Dos Santosom te je poručio – Stipe je na vrhuncu moći!

- Vjerujem da je Stipe sada najbolji ikada. Na vrhuncu je svoje karijere. Mlad je, a nije do sada pretrpio previše štete. Sjajno je fizički pripremljen, konstantno diže apsolutnu snagu. U svemu je sve bolji i bolji - tvrdi Marinelli, piše Fightsite.

Iako je Stipe 34-godišnjak, a Dos Santosu je 33 godine, većina, a s tim se slaže i Miočićev trener, vjeruje da je ispred Miočića ostalo puno više karijere nego za bivšeg prvaka. Razlog je šteta koju je Brazilac pretrpio u prošlim mečevima. Uključujući i onaj rat protiv Stipe…

- Svaki put kada Stipe nekoga prebije, imam dojam da se taj nikada više potpuno ne oporavi. Svi se vrate, ali kao malo slabija verzija sebe. S njim u oktogonu biti je stvarno prebrutalno - dodaje Miočićev trener.

S druge strane Marinelli tvrdi da je upravo poraz od Dos Santosa promijenio Stipinu karijeru…

- Taj poraz je sve promijenio. Promijenio je Stipu. Pogledajte iduću borbu protiv Marka Hunta i vidjet ćete nevjerojatnu predstavu Miočića - dodaje…

- Mislim da je Stipe napredovao, a da se JDS samo promijenio. Malo više je pažljiv i oprezan. Bira trenutke kada će ući u izmjene. U ovom meču je mnogo na kocki. Je li Dos Santos spreman za rat, ako ne uspije nokautirati Stipu? Stipe je spreman i sjeća se tog poraza. Smatram da mu je upravo taj poraz dao dodatnog samopouzdanja. Odmah drugi dan nakon što je izgubio je ušetao u dvoranu i rekao nam da bi “već sutra pobijedio tog lika”… - zaključio je Marcus Marinelli. 

Od tog je meča prošlo tri godine, a “sutra” je napokon stiglo. Može li Miočić osvetiti jedan od jedina dva poraza u karijeri, saznat ćemo na UFC-u 211!

Komentara 1

CR
Crush83
20:02 05.05.2017.

Ovo je vrhunac modernog novinarstva. Inace ne želim uopce komentirat pravopis i kakve ste članke odabrali, ali kada u onome što je netko napisao nema osnovnih informacija to je malo jači idiotizam. Dakle, sve što znamo iz ovog članka je da se Stipe i Dos Santos bore na UFC 211, a kada i gdje se isti održava nemamo pojma. Ili to uopće nije bitno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije