Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRED UFC 226

Miočić pokazao što može s nogometnom loptom

Stipe Miočić
Foto: Fightsite
1/2
04.07.2018.
u 23:03

Kraj epizode pripada Derricku Lewisu, koji je u UFC-ovom institutu trenirao, ali je i provjerio svoje fizičke performanse pred subotnju borbu protiv Francisa Ngannoua.

Približava nam se subota i UFC 226 event, a da nam vrijeme do njega što brže prođe, brine se UFC redovnom objavom epizoda Embedded serijala posvećenog toj manifestaciji. Tako je ispred nas već treći nastavak, piše Fightsite.

Epizodu ovog puta počinjemo s Miočićem, koji je u ponedjeljak stigao u Las Vegas, a prvo mu je u oči upao plakat za 'Thunder from Down Under' show i Stipe je odmah rekao da sada odmah zna gdje će provesti subotu. Ukoliko vas zanima što je u pitanju, a znamo da vas zanima, možete to vidjeti već na samom početku videa. 

Nakon Miočića pratimo Briana Ortegu, koji je u vožnji rekao nešto o svojim MMA počecima, nakon čega su kamera za njih otišle i u šoping. Idući na redu bio je Daniel Cormier, koji je odradio i novo fotografiranje sa svojim pojasom. Nakon toga smo ponovno s Miočićem, koji je u nogometnom raspoloženju pa je i sam pokazao što može s loptom. Iduće vidimo bliski susret Maxa Hollowaya i Daniela Cormiera u hotelu, a kraj epizode pripada Derricku Lewisu, koji je u UFC-ovom institutu trenirao, ali je i provjerio svoje fizičke performanse pred subotnju borbu protiv Francisa Ngannoua.

Do eventa je još samo nešto više od tri dana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije