Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARATE

Ministar Banožić se sastao s pričuvnicima HV-a, Anđelom i Ivanom Kvesićem

Zagreb: Panel diskusiju na temu: "Od talenta do olimpijca"
Davor Puklavec/PIXSELL
30.06.2021.
u 23:52

"Počašćeni smo i ponosni što ste hrvatski vojnici. Vaš doprinos i dodatna vrijednost koju vi dajete Hrvatskoj vojsci od neizmjernog su značaja", zaključio je ministar

Hrvatski ministar obrane Mario Banožić susreo se u srijedu s hrvatskim karatistima Anđelom i Ivanom Kvesićem, ugovornim pričuvnicima Hrvatske vojske.

Anđelo Kvesić posljednjih sedam godina seniorski je prvak Hrvatske u teškoj kategoriji, dok je Ivan Kvesić aktualni svjetski prvak u karateu te zadnjih pet godina seniorski prvak Hrvatske u poluteškoj kategoriji, a plasirao se i na Olimpijske igre koje će se održati u Tokyju.

Ministar Banožić u ovoj im je prigodi zahvalio što svojim sportskim uspjesima pridonose i ugledu Hrvatske vojske te još jednom naglasio kako je upravo sport, kao odraz borbenog i zdravog duha, dio identiteta hrvatskog vojnika.

"Svojim primjerom posvećenosti onome što volite primjer ste drugima kako je uz silnu volju i rad moguće ostvariti ono o čemu sanjate. Vaši napori i posvećenost cilju odraz su zdravog i borbenog duha, a to vidi cijeli svijet. Hvala vam od srca što na najbolji mogući način predstavljate našu domovinu i što ste njezini najbolji ambasadori", rekao je ministar obrane te im zaželio puno sreće i uspjeha u njihovim sportskim karijerama, naglasivši kako će ih Ministarstvo obrane i dalje nastaviti podupirati u njihovoj sportskoj karijeri.

"Počašćeni smo i ponosni što ste hrvatski vojnici. Vaš doprinos i dodatna vrijednost koju vi dajete Hrvatskoj vojsci od neizmjernog su značaja", zaključio je ministar.

Karatisti su se zahvalili na prijemu naglasivši kako im je činjenica što su ugovorni pričuvnici Hrvatske vojske od velike važnosti.

"Pripreme za Olimpijske igre u punom su jeku. Vjerujemo kako ćemo u Tokiju ostvariti dobar rezultat na ponos domovini i hrvatskoj vojsci“, rekao je Ivan Kvesić dok je njihov trener Danijel Vučić zahvalio MORH-u na podršci koju im pruža.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije