Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTE REBIĆ

Milan se svim silama želio riješiti kritiziranog vatrenog. Na oproštaju napisali dvije rečenice

FILE PHOTO: Serie A - AC Milan v Empoli
Daniele Mascolo/REUTERS
01.08.2023.
u 15:20

Nekadašnji hrvatski reprezentativac potpisao je za turski Bešiktaš i započeo novo poglavlje u karijeri

Bivši hrvatski reprezentativac Ante Rebić potpisao je za turskog velikana Bešiktaš. Donedavni napadač Milana stigao je u Istanbul nakon razočaravajuće sezone u Italiji i Serie A. Rebić je s Bešiktašem potpisao ugovor na dvije godine, do ljeta 2025. godine i spreman je za novi početak.

Rossoneri su se vrlo kratko oprostili od hrvatskog nogometaša, objavili su priopćenje od samo dvije rečenice.

- AC Milan može objaviti da se Ante Rebić priključio Bešiktašu, za koji je potpisao trajni ugovor. Klub zahvaljuje Anti na svemu i želi mu sve najbolje u životu i karijeri - rekli su iz Milana za kojeg je hrvatski napadač odigrao 123 utakmice i zabio 29 golova.

VEZANI ČLANCI:

Milan se svim silama želio riješiti bivšeg vatrenog nakon loše prošle sezone, bojali su se da bi njegov ostanak mogao utjecati na atmosferu u momčadi. Izgubio je mjesto na lijevom krilu od sjajnog Rafalea Leaoa i morao je potražiti novu sredinu ukoliko želi adekvatnu minutažu.

Komentara 4

Avatar Jopa
Jopa
16:09 01.08.2023.

Loš karakter, takvima nema mjesta u momčadima.

GR
Greben
16:38 01.08.2023.

Koliko sam mogao o Rebicu procitati, radi se o ljudini, dakle o covjeku velikog srca! Kad je u pitanju profesija, uvijek dolazi do nekih trzavica, bio ketko nogometas, pravnik, profesor, zidar… Zasto onda negativno o Anti?

TO
Tomi0713
15:39 01.08.2023.

Velika nula, dobro da ga je Dalic potjerao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije