Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KHL LIGA

Medveščak protiv Dinama zadnji put u Domu sportova

Medveščak
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/5
16.01.2016.
u 12:15

'Trebaju nam bodovi i moramo napraviti štogod je potrebno da do njih dođemo. Predstoje nam dvije važne i jake utakmice, možda najvažnije ove sezone.'

Iako im je do kraja osnovnog dijela sezone ostalo još osam utakmica, hokejaši Medveščaka već danas odigrat će posljednju domaću. U Ledenu stiže atraktivni Dinamo iz Moskve (17.30 sati).

Medvjedima su bodovi prijeko potrebni žele li u doigravanje jer osmoplasirani Slovan ima dva boda više, ali i dvije odigrane utakmice manje od medvjeda.

– Trebaju nam bodovi i moramo napraviti štogod je potrebno da do njih dođemo. Predstoje nam dvije važne i jake utakmice, možda najvažnije ove sezone. Dinamo iz Moskve gostuje nam na posljednjoj domaćoj utakmici regularnog dijela sezone, a nakon toga putujemo u Bratislavu kod Slovana. Trebamo biti spremni i odmoreni i igrati u punom ritmu 60 minuta – najavio je branič medvjeda Milan Jurčina, koji je pozvan na All-star utakmicu KHL lige.

Kapetan Mike Glumac je dodao:

– Iako su ove sezone tek sedmi na Zapadu, Dinamo je izvrsna momčad i bit će nam jako teško.

Dodajmo još i da je vodstvo KHL-a kaznilo Spartak Moskvu sa 700.000 rubalja (65.000 kuna) zbog rasističkog incidenta, kada su domaći navijači bacili bananu prema hokejašu Medveščaka Hedbergu.

>>Spartak kažnjen zbog navijača koji su igraču Medveščaka bacali banane

Komentara 3

Avatar Vucibatina
Vucibatina
15:31 16.01.2016.

Volim Medveščak !

GV
golub Vaso
15:15 16.01.2016.

zadnja domaća utakmica khl uopće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije