Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Staroj dami kup

Mandžo je ovim potezom ponovno osvojio srca Juventusovih navijača

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
10.05.2018.
u 10:03

Navijači torinske momčadi oduševljeni su Mandžukićevim potezom jer smatraju da je to izraz ljubavi prema klubu

Juventusovi navijači obožavaju Marija Mandžukića zbog njegove borbenosti i požrtvovnosti na terenu. Naš Mandžo u svaku utakmicu ulazi s posebnim žarom, što navijači uvijek osjete, a gledatelji ga često nagrade pljeskom.

Juventus je u srijedu osvojio talijanski kup. Stara dama je u rimskom finalu pobijedila Milan s 4:0 i osvojila 13. trofej u kupu. U drugom poluvremenu igra ''crveno-crnih'' se raspala, pa je nervoza Milanovih igrača stalno rasla.

Mandžukić i Bonucci imali su nekoliko žestokih dvoboja, a Milanov stoper nakon jednog takvog želio se prijateljski pozdraviti s Marijom. Ovaj put Mandžo nije želio prihvatiti ispriku svog bivšeg suigrača, koji je lani iz Juventusa prešao u Milan.

Navijači torinske momčadi oduševljeni su Mandžukićevim potezom jer smatraju da je to izraz ljubavi prema klubu.

Do kraja talijanskog prvenstva još se moraju odigrati dva kola, a Juventus je praktički osvojio naslov. Stara dama ima šest bodova više od Napolija i čudo bi se moralo dogoditi da ispuste ''Scudetto''.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Komentara 7

DU
Deleted user
11:54 10.05.2018.

Baš sportski od njega.Kako se vidi kad novinari nekoga veličaju onda i ono negativno pretvore u pozitivno.A da ga ne forsiraju onda bi bio članak kao se Mandž nesporski ponjeo.

Avatar links
links
11:01 10.05.2018.

ljakse bio i ostao

BI
bijelocrveni
11:35 10.05.2018.

Sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije