Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kalinić zabio autogol

Mandžukić osvojio 21. trofej u karijeri, Juventus razbio Milan u finalu

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
09.05.2018.
u 22:53

Mario Mandžukić igrao je od prve minute i na kraju došao do 21. trofeja u karijeri, čak 16. osvojenog u Ligama petice,

Nogometaši Juventusa u finalu talijanskog kupa u Rimu su razbili Milan s 4:0 i osvojili novi trofej. Stara dama tako je uspjela nanizati četvrtu dvostruku krunu u Italiji (naslov prvaka mogu izgubiti samo u ludoj teoriji).

Utakmica je u prvom poluvremenu bila prilično 'tvrda', nije bilo puno lijepog nogometa, ali se rasplamsala u nastavku. Posebno od 56. do 76. minute kada su postignuta sva četiri pogotka.

Juve je poveo preko Benatije u 56. minuti, a samo pet minuta poslije zabio je i Costa. Već u 64. je bilo 3:0, ponovno je zabio Benatia. Priču je autogolom zaključio naš Nikola Kalinić. Nažalost, hrvatski reprezentativac je nakon kornera loptu skrenuo u vlastitu mrežu.

Mario Mandžukić
1/8

Mario Mandžukić igrao je od prve minute i na kraju došao do 21. trofeja u karijeri, čak 16. osvojenog u Ligama petice, po čemu je apsolutni hrvatski rekorder. Mario je bio svjetski i europski klupski prvak, osvajao je kupove i superkupove, prvenstva...

Nažalost, Nikola Kalinić i dalje čeka svoj prvi trofej u karijeri.

Ključne riječi

Komentara 5

JU
juma
23:57 09.05.2018.

Kalinic zabio lijep gol, doduse svojima, ali to je manje bitno, jer je vec bilo 3:0. Valjda je ovo nagovjestaj kako ce se postupno vratiti u golgetersku formu.

BI
billynik
23:08 09.05.2018.

Dobar je taj Kalinić ako ne može protivniku onda zabije sam sebi. On Rusiju ne bi trebao vidjeti.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
07:42 10.05.2018.

"Da bi pobijedio svog protivnika, moraš prvo pobijediti sebe!" - E.W. Schneider

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije