Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novak ispao

Luka Modrić i Ronaldo gledali Đokovićev meč

Novak Đoković
Foto: Twitter
09.05.2018.
u 16:45

Luka je sa suprugom Vanjom otišao pogledati meč između Novaka Đokovića i Kylea Edmunda.

Real Madrid večeras je na teškom gostovanju u Sevilli, a Zinedine Zidane odlučio je odmoriti neke važne igrače.

Jedan od njih je i Luka Modrić koji je ostao u Madridu, a slobodno vrijeme odlučio je iskoristiti za gledanje tenisa. U Madridu se ovaj tjedan igra poznati ATP turnir, a Luka je sa suprugom Vanjom otišao pogledati meč između Novaka Đokovića i Kylea Edmunda. Red ispod njih bio je Ronaldo, brazilska nogometna legenda.

Hrvatski nogometaš uživao je u dobrom tenisu, a na kraju je vidio pobjedu Edmunda koji je nakon sat i 43 minute slavio protiv Đokovića sa 6:3, 2:6, 6:3.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
17:44 09.05.2018.

tisi srboje a ne hrvoje

PO
pozornik66
19:19 09.05.2018.

Karta na Mastersu se kupi za cili dan i u tom danu ima više mečeva, doša je sa ženom uživat u Tenisu a to šta je jedan od više igrača Srbin odmah imresionira ove nonuare iz VLista pa moraju ocrnit Luku, jad jada

JG
jozagulikoza.guli
18:22 09.05.2018.

Delaču, to ti je sigurno prevodila Karolinica Lubina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije