Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO

Mamić i Zajec u utorak sklapaju dogovor

'sport....zgb.....08.01.01. okupljanje dinamovaca - braovic,zajec i barisic snimio zeljko grgic'
'Photoshop'
22.05.2010.
u 22:55

Velimir Zajec postao je prvi favorit za klupu Dinama. Razlaz s Krunoslavom Jurčićem ipak je ostavio prazninu, a plavi očito nisu bili baš spremni za to jer bi inače u rukavu imali nekoliko rješenja.

Mamić je obično znao tko će naslijediti trenera kojemu se trese stolac. No, ovaj put mu je i tu popustila koncentracija, propustio je obaviti pripreme na vrijeme. Poslao je otvorene pozive nogometnim legendama Dinama, a pozitivno je reagirao samo Zajec. No, on je još na putu.

– Svuda sam pomalo – nije Zajec želio otkriti gdje je.

– Vraćam se u Zagreb u ponedjeljak, a nikakvih novosti nema, ništa se nije promijenilo. Kada dođem, razgovarat ću s Dinamom – dodao je Zajec.

Ni u Maksimiru nisu puno pričljiviji. Zdravko Mamić, kako doznajemo, zna da se Zeko vraća u ponedjeljak, a s prvim kandidatom razgovarati namjerava već u utorak. Sviđa mu se Zajecov stav da ne traži ništa posebno, a i to što je sve prijašnje nesuglasice stavio pod tepih.

No, treba biti oprezan jer daleko je to još od gotova posla. Bio je relativno blizu i Nikola Jurčević pa je puklo. Sa Zdravkom Mamićem nitko ne može sa sigurnošću tvrditi da zna što će se dogoditi sve dok novi trener ne bude i službeno predstavljen. A ni Zajec ne smije biti previše siguran da će dobiti posao jer Mamić možda ipak ima još kojeg asa u rukavu. Navodno bi iz Kine uskoro u Hrvatsku mogli doći Ćiro Blažević i Branko Ivanković. Kraći odmor možda bude dovoljan da Ivanković dobije ponudu koja se ne može odbiti.

Ključne riječi

Komentara 2

OD
odisej
02:32 23.05.2010.

V.Zajec je ZASLUZIO da bude trener ovoga kluba. Osim toga , on to i zeli.

KA
Kamikaza747
01:17 24.05.2010.

Em hoće trenirati kaj garantira neku kvalitetu em nebude puno opelješil klub. Mislim da bude solidan izbor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije