Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U prosvjedu

Ludost! Navijač Blackpoola popeo se na krov Arsenalov autobus

Blackpool
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
05.01.2019.
u 23:48

Kako je postojala opasnost da Arsenal ne stigne na vrijeme na stadion, dovezen je novi autobus, pa su topnici na vrijeme stigli na stadion Bloomfield Road

Navijač Blackpoola popeo se na krov autobusa koji je vozio igrače Arsenala na utakmicu 3. kola FA kupa protiv kluba sa stadiona Bloomfield Road u znak prosvjeda protiv vlasnika kluba Owena Oystona.

Navijač se popeo na krov Arsenalovog autobusa ispred hotela u kojem su gosti iz Londona bili smješteni i nije želio sići. Redari su ga zbunjeno gledali, dok su se igrači Arsenala dobro zabavljali. Francuski napadač Alexandre Lacazette je sve snimio mobitelom i odmah objavio na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Kako je postojala opasnost da Arsenal ne stigne na vrijeme na stadion, dovezen je novi autobus, pa su topnici na vrijeme stigli na stadion Bloomfield Road.

Navijači trećeligaša Blackpoola već duže vrijeme protestiraju protiv vlasnik kluba i mnogi bojkotiraju utakmice. Domaće utakmice kluba koji je posljednji put igrao u Premiershipu u sezoni 2010/11. gleda tek nešto više 4.000 gledatelja premda je kapacitet stadion 17.000 gledatelja.

Inače, Arsenal je očekivano pobijedio trećeligaša Blackpool s 3-0, dok je Newcastle na svom stadionu odigrao 1-1 protiv drugoligaša Blackburna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije