Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio život

Ludost! Nakon poraza Uniteda, Kenijac (23) skočio kroz prozor

Manchester - Newcastle
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
09.12.2013.
u 14:57

- Ovo nije prvi puta da izgubimo mladi život u Keniji zbog nogometa u Engleskoj, koja je daleko od nas

Manchester United u subotu je na Old Traffordu poražen od Newcastlea, a to mu je bio drugi uzastopni poraz. Za Kenijca Johna Jimmyja Machariaja (23) to je očito bilo previše pa je počinio samoubojstvo.

Nakon utakmice prijateljima je rekao da ne može podnijeti da je njegov voljeni klub poražen i drugi put zaredom te je skočio sa sedmog kata.

- Svi svjedoci ovog tragičnog događaja potvrdili su da se Macharia odlučio na ovakav čin zbog nogometa. Ipak, istraga je još uvijek u tijeku. Ovo nije prvi puta da izgubimo mladi život u Keniji zbog nogometa u Engleskoj, koja je daleko od nas. Ljudi moraju shvatiti da je to samo igra, rekao je Benson Kibue iz kenijske policije.

>>Muke po Moyesu: I Newcastle slavio na Old Traffordu!

Komentara 1

SK
sladja_kava
16:30 09.12.2013.

neka mu je laka crna zemlja..ali nije sam svoj bio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije