Naslovnica Sport Ostali sportovi

Lovrinov novi trener odbojkašica: To je hitno rješenje, bila je krizna situacija

Kako sam ja radio s mlađim kategorijama poznajem te djevojke pa je bilo logično da me pozovu - rekao je Igor Lovrinov
13. rujna 2017. u 10:46 1 komentara 735 prikaza
'24.04.2010. Rijeka - Druga utakmica doigravanja finala zenske odbojkaske lige izmedju Rijeke i Splita 1700. Trener rijecanki Igor Lovrinov sa igracicama u time outu. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL'
Foto: 'Goran Kovacic/PIXSELL'

Na konferenciji za medije hrvatske ženske odbojkaške reprezentacije uoči odlaska na EP potvrđena je ostavka dosadašnjeg izbornika Miroslava Aksentijevića. Odbojkašice će u Gruziju voditi novi izbornik Igor Lovrinov.

Skandal Hrvatski izbornik optužen za uznemiravanje igračice

- To je hitno rješenje, jer je bila krizna situacija. Kako sam ja radio s mlađim kategorijama poznajem te djevojke pa je bilo logično da me pozovu - rekao je Igor Lovrinov te dodao:
- Danas ćemo imati još jedan trening i nadamo se da ćemo proći skupinu.

Kapetan reprezentacije Samanta Fabris je istaknula kako je dobro ozračje u ekipi.

- Družimo se, ostalo nam je malo vremena da se uigramo u novi sistem. Svaka promjena je dobro osvježenje. Nastavljamo s treninzima - rekla Samanta Fabris.

HOO - 25. obljetnica Igara u Barceloni HOO Obilježena 25. godišnjica prvog nastupa Hrvatske na ljetnim OI Hrvatski košarkaši vratili se kući Vratili se kući Bogdanović želi promjene, a Simon najavio odlazak iz reprezentacije Hrvatski košarkaši vratili se kući Poslije debakla Dino Rađa: Osjećao sam se kao popišani cvijet

VIP izdvaja za Vas