Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvaranje u kataru

Lorenzo: Još nisam spreman sjesti na motocikl

Jorge Lorenzo
AFP
06.04.2010.
u 14:09

Španjolski motociklist Yamahe Jorge Lorenzo (22) izjavio je uoči otvarajuće utrke nove sezone Moto GP prvenstva, Velike nagrade Katara, kako nije potpuno spreman.

Lorenzo je prošle sezone završio drugi u ukupnom poretku Svjetskog prvenstva iza Valentina Rossija, a uzrok njegove brige uoči početka nove sezone izazvala je ozljeda šake koju je zadobio pavši s motocikla neposredno uoči sezone, a koja je uvjetovala njegovo propuštanje drugog dijela testiranja u Sepangu.

- Nisam još u savršenom stanju, i dalje mi treba vremena da se oporavim sto posto, ali barem ću moći nastupiti u Kataru. Jako se veselim novoj sezoni. Nažalost sam imao problema s ozljedom, ali takve se stvari događaju. Utrka u Kataru za mene je posebno mjesto budući da sam ondje osvojio svoj prvi podij u Moto GP klasi 2008. godine. Znam da će ovoga puta biti teško takvo što ponoviti, ali dat ću sve od sebe. Nadam se samo da neće padati kiša kao prošle godine – rekao je španjolski motociklist uoči otvarajuće utrke sezone koja je na rasporedu u nedjelju 11. travnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije