Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeme je da se krene

Lom u svlačionici Juvea: 'S Ronaldom se ne može, mnogi će zbog njega otići'

Paulo Dybala i Mario Mandžukić
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
16.05.2019.
u 12:49

Dybalin brat nije znao odgovoriti hoće li dojučerašnja uzdanica Juventusa ostati u Italiji ili će promijeniti državu

Paulo Dybala, čini se, broji posljednje dane u Juventusu. Otkrio je to njegov brat Gustavo, koji je bez dlake na jeziku kazao da je jedan od najvećih motiva skorašnjeg rastanka Cristiano Ronaldo. Uz njega se, kaže, nemoguće nametnuti te su svi prisiljeni igrati u njegovoj sjeni.

 

Nije to previše šokiralo poznavatelje nogometa, uostalom, svi znamo da Ronaldo inzistira na tome da bude središnja figura u gotovo svakoj situaciji, ali tko bi rekao da su stvari otišle tako daleko.

– S Ronaldom nema problema izvan terena, ali na travnjaku je to drukčija priča. Ne možete protiv njega. Moj brat se osjećao ugodno u Italiji, ali to više nije slučaj.

Hoće li ostati na 'čizmi' ili će otići u neku drugu državu? To ne znam, ali vam znam reći nešto drugo. Paulo nije jedini koji je nesretan. Mnogi su. Moj brat neće biti jedini koji će otići – rekao je Gustavo za Radio Impacto Cordoba.

Je li možda i Mario Mandžukić jedan od tih nezadovoljnika, možemo samo nagađati, ali kada se već dotičemo hrvatskoga napadača, recimo da se vratio treninzima nakon ozljede tetive koljena i da će konkurirati za posljednja dva prvenstvena ogleda.

Komentara 11

JU
jungleboy
14:20 16.05.2019.

Ronaldo je vrhunski igrač, mašina za golove a bune se oni koji su izgubili mjesto u momčadi.

ZW
zweistein
13:59 16.05.2019.

kiki treći ( 3 ) strijelac Serie A...ha ha ha

MP
marijan.pinkeva
15:35 16.05.2019.

Danas ste pustili na miru Modrića, Rakitića i Kovača, na redu je Mandžukić....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije