Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubo Pavasović-Visković:

'Hajduk zarađuje više nego što troši, a to se dugo nije dogodilo'

Ljubo Pavasović Visković
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/5
16.12.2015.
u 19:57

- Operativna dobit društva je oko 11 milijuna kuna - kazao je Pavasović.

Bez velikih odluka održana je Hajdukova sjednica Nadzornog odbora. Predsjednik NO-a Ljubo Pavasović-Visković izvjestio je o financijskim rezultatima u 2015. godini.

- Operativna dobit društva je oko 11 milijuna kuna, zaradili smo više nego što smo potrošili. To se nije dogodilo u ovoj novijoj povijesti. Ono što je bilo predviđeno, predsjednik uprave Marin Brbić i najavio je operativnu dobit od desetak milijuna kuna - kazao je Pavasović.

Klupski budžet za 2015. godinu iznosio je oko 60 milijuna kuna, a za slijedeću se predviđa povećanje od deset posto.

- Predviđen je porast prihoda, a naša namjera o kojoj stalno govorimo je da se udio transfera smanji u proračnu. Vjerujem da ćemo do 2017. godine doći u situaciju da transferi budu van proračunska stavka - rekao je Pavasović.

Nije želio ulaziti u detalje poslovanja, Nadozrni odbor pod njegovim vodstvo neće se puno petljati u rad uprave kao što je bilo slučaj u prethodnom sazivu.

- Prodaje i kupovine u domeni su predsjednika uprave i sportskog direktora. Ono što mogu reći je da nećemo ići s nekim kupovinama, još uvijek imamo određena dugovanja i dok je tako ne možemo plaćati ozbiljne odštete - zaključio je Pavasović o detaljima sjednice.

Nije želio previše govoriti o kazni HNS-a spram njega.

- Kazna nije pravomoćna. Nemam ambiciju biti nogometni djelatnik, niti sudjelovati u radu HNS-a i to znači da mi kazna ništa ne znači. Sve moje nogometne ambicije ispunjene su tim što sam u NO-u Hajduka - jasno će Pavasović.

Spomenuo je dugoročne ciljeve Hajduka.

- Najvažnije je Hajduk postaviti kao samoodrživi ekonomski organizam i da ostane narodnim klubom - kazao je Pavasović.

>>Dinamo, Rijeka i Hajduk nagrađeni, pogledajte koliko su dobili od Uefe

Komentara 17

DO
dodotatino
20:23 16.12.2015.

Pretivasović bravo. Sad će kmečavci slaviti ali nije baš prava istina. Brbljić je kredit prema Gradu od 30 mil kn pretvorio u dugoročno potraživanje pa je ratu smanjio a bogami nije ni poštova odredbu da od svakog prihoda 1/3 uplati Gradu. Tako da sada država odnosno agencija ima potraživanja no tu je Lalovac. Vrana vrani oči ne vadi. Poljud je spomenik kulture, sada je idući korak Torcidu proglasiti Nematerijalnom baštinom i kompletno sve da plaćaju porezni obveznici cijele države. Navodno je Prijetivasović najviše smanjio na odvjetničkim uslugama jer ste tu ogromne novce davali za sudske sporove jer dužni i bogu i vragu. Sretno bilo i brz oporavak, uskoro opet dionice na tržištu

PI
pinichi
21:33 16.12.2015.

Bubuljičavi, ti si važan dio kriminalnog miljea oko Hajduga.

Avatar kvaternik
kvaternik
22:02 16.12.2015.

kraj tolikog prodanog piva i jogurta za čiju je istovremenu konzumaciju poslije potrebna i velika količina toalet papira to i nije Bog zna kakv rezultat....tko zna koliko je Brlj Brlj zamračio jogurta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije