Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAO U DINAMU

Livaković ima posljednju priliku za transfer života? Jedna stvar je ključna za golmana vatrenih

Zagreb: Dinamo i Lokomotiva sastali se u 19. kolu Prve HNL
Igor Soban/PIXSELL
01.02.2023.
u 16:38

Prvi 'portir' hrvatske nogometne reprezentacije u siječanjskom mercatu nije napravio prelazak u novi klub, međutim, ljeto bi moglo biti presudno

Pouzdani čuvar mreže zagrebačkog Dinama i hrvatske reprezentacije Dominik Livaković ove zime ipak nije napravio transfer karijere i potpisao za neki od uglednih klubova iz Liga petice. Dugo vremena se spominjalo kako ga želi španjolski prvoligaš Villarreal, navodno su i neki premierligaši poput Tottenhama i Chelseaja bili u igri, ali Livi je ipak ostao u Maksimiru. 

Prijelazni rok u najjačim europskim ligama je završio sinoć, teoretski postoji šansa da ga angažira netko iz turske lige gdje to još moguće. Fenerbahce se nudio kao nova destinacija za ponaboljeg golmana svjetskog prvenstva u Kataru, ali teško je za očekivati da će Livaković otići u tamošnju Superligu. 

Livaković je vjerojatno imati još jednu priliku u ljetnom prijelaznom roku i to nakon završetka Lige nacija gdje vatreni nastupaju na final fouru protiv Nizozemske u polufinalu. Također, važnu ulogu mogu igrati i proljetne kvalifikacije za europsko prvenstvo u Njemačkoj 2024. godine. 

Livaković je uskoro napuniti 28 godina, to za golmana nisu neke ozbiljne godine, ali prilika za transfer će nakon toga zasigurno biti sve manje. Ili će postati novi Dinamov 'Dražen Ladić' ili će ostvariti zapažen transfer u inozemstvu...

Standings provided by Sofascore

Komentara 3

ST
stefj
17:31 01.02.2023.

Bolje da u Dinamu ostane prvi golman, nego negdje drugdje grije klupu. Pogledajte Oršića, možda si je osigurao mirniju starost, no reprezentacije više neće vidjeti ako ostane sjediti na klupi...

D7
D78
09:36 02.02.2023.

Od price 70-80 mil ako se proda za 10 bice dobro

Avatar Dragec.V
Dragec.V
18:29 01.02.2023.

Slažem se,predobar je da bude kojekakvim luzerima i rupama rezerva,jer ima klubova koji mogu sve kupiti samo da ih ne kupi konkurencija i unište igrača(bilo i bit će).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije