Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLUMNA MLADENA MILETIĆA

Livaja je božanstvo i prokletstvo u istim kopačkama. Hajduk mu je dao status i pucao si u koljena

Zagrijavanje uoči utakmice 26. kola HNL-a Gorica - Hajduk
Josip Regovic/PIXSELL
07.04.2024.
u 15:24

Karoglan je drag dečko, vjerujemo i pošten, vrlo uljudan i korektan u komunikaciji. Ali nitko ne plaća trenera za to, nego da donosi pobjede. Poželjno je i da mu svlačionica ne sliči na, recimo, traumatologiju. Za dodatno objašnjenje, proučiti slučaj Sopića u Rijeci. Vraga bi Mišković trpio te eskapade da nema 19 pobjeda i 62 boda na kontu uz još finale Kupa u džepu. Čovjek zna svoj posao, a novinarima nitko ne brani i da mu odgovore kad je nadmen.

Ključne riječi

Komentara 6

MA
majeltomoguce
16:11 07.04.2024.

Jadni oni kojima je Livaja božanstvo! Samo usporedbe radi, po ne znam koji put, prije prvohg derbija što se dogodilo? Petković je otišao sa reprezentacijom u Egipat i igrao i zabijao za reprezentaciju. S druge strane Livaja je otišao, tih par dana, u Grčku na odmor - jer je on rekao zbogom reprezentaciji u 28. godini?!?!? Zatim prizor sa kup utakmice - Petković promaši i smije se i plješće golmanu, a kasnije smiruje navijaće da ne provociraju jer su neredi počeli. Livaja se izrugivao i Dinamu i Šibeniku te radio incindente u Rijeci, a i napada protivničke igrače koji zabiju gol Hajduku (Mudradžija). Pa sad ponovno pitam kome je i zašto Livaja uzor?

VO
Voksratio
16:46 07.04.2024.

Hajduk je postao Zlatno tele navijačima Livaja Zlatni telac. Znamo kako završava klanjanje zlatnom teletu, zašto bi u ovom slučaju bilo drugačije? Pitanje je samo hoće li doći do otrežnjenja?

KU
Kujttim
15:57 07.04.2024.

U sportu vrijedi, tj. u nogometu vrijedi samo brisani prostor rezultata. Dobar si onoliko koliki ti je osobni učinak, i koliko je dobra momčad u kojoj igraš. Hajduk je izgubio od Lokomotive i Dinama u prvenstvu, te od Dinama u Kupu. Porazi u prvenstvu znače da se Hajduk oprostio od naslova prvaka, a poraz u Kupu da neće obraniti dvije godine zaredom osvojeni Hrvatski kup. Pri tome je Livaja igrao loše, ili zbog ozljede uopće nije igrao, ne treba biti previše pametan da se vidi kako ima 5 do 6 kg viška, kako ne dobiva duele, da ulazi u sukobe s onim igračima koji postižu golove za protivničku momčad (Mudražija), da promašuje ključne jedanaesterce...i tako dalje. Generalno, Hajduk će se usrećiti kada bude prodao Marka Livaju te Lovru i Nikolu Kalinića jer s ovom trojicom u momčadi Ivan Perišić nikada neće biti sretan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?