Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ OD Vitjaza

Ledena se oprostila od KHL-a: Pogledajte kako je bilo na posljednjoj domaćoj utakmici medvjeda

Medveščak
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/16
05.02.2017.
u 20:43

Medveščaku dokraja sezone predstoje još dva susreta, a oba će odigrati u Bratislavi protiv Slovana 14. i 15. veljače.

Hokejaši Medveščaka izgubili su u zadnjoj zagrebačkoj utakmici KHL lige od Vitjaza s 3:5 (0:2, 2:1, 1:2). 

Oslabljeni medvjedi su pružili dobar otpor gostima koji se bore za doigravanje te su sredinom druge trećine uspjeli izjednačiti na 2:2, a potom i na 3:3, no Rusi su zatim postigli dva gola i došli do pobjede. Pogotke su za Zagrepčane postigli Giroux (30), Glumac (34) i Arkalov (43), dok su golove za Ruse postigli Aaltonen (6), Viglazov (16, 50) i Makejev (40, 47).

Medveščaku dokraja sezone predstoje još dva susreta, a oba će odigrati u Bratislavi protiv Slovana 14. i 15. veljače.  

>> Uspon i pad Medveščaka: Rušili su CSKA i SKA, sada nemaju ni za EBEL

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
07:53 06.02.2017.

borili su se lavovski. No, ovo je siromasna zemlja u kojoj nema sponozra zainteresiranih za taj novo sporta. Glavni sponzor je bio Gazprom, koji je Medvjede odj___o zbog brabonjanja Plenkovica o Ukrajini, cinjenice da se 2 godine nismo udostojali imenovati amabasadora u Moskvi. Opcenito, rekli Rusi name sponzorstva klubu iz zemlje koja nema respekta prema nasoj zemlji.... Vidimo se u EBELu.

LU
luzer96
07:53 06.02.2017.

Sve što je lijepo kratko traje, ali nasuprot tome pogledajte antife ne možeš ih maknuti sa državne sise pa što god radio, neuništivi su kao ambrozija ili narodski partizanka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije