Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATNIK MEĐU PLINARE

'Lako je sada biti pametan, ali sedmerac protiv Norveške trebali su pucati Duvnjak ili Mamić!'

Domagoj Pavlović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
18.02.2017.
u 21:20

Kada mu je prvi put u karijeri, koja je praktički tek na početku, operirano rame pauzirao je četiri mjeseca, a sada, nakon druge operacije, osam mjeseci

Za jednog igrača PPD Zagreba gostovanja u Brestu su posebno zanimljiva. Riječ je o Domagoju Pavloviću koji se nakon stanke od osam mjeseci, nakon druge operacije istog ramena, vratio u momčad.

Problematično rame

– Prvi put pamtim Brest po dobrome. Tada sam postigao pobjedonosni pogodak. Drugi put sam ondje ozlijedio rame, a treći put sam se otrovao hranom – rekao je Domagoj.

Kada mu je prvi put u karijeri, koja je praktički tek na početku, operirano rame pauzirao je četiri mjeseca, a sada, nakon druge operacije, osam mjeseci.

– Zbog ozljeda propustio sam odlazak s reprezentacijom na Europsko i Svjetsko prvenstvo te na Olimpijske igre – istaknuo je.

Kažu da su mu protekli mjeseci bili najgori u životu.

– Dan mi se svodio na terapije. Imao sam stanku samo za ručak. A između terapija trenirao sam privatno. Jasno, zbog ramena nisam smio ništa raditi. Posebno ću pamtiti probdjevene noći. Znao bih leći popivši pet tableta protiv bolova. Bilo bi dobro dok u snu ne bih pomaknuo bolno rame. Tada bol ne bi prestajala do jutra. Ne možete ni zamisliti kako je to boljelo. Ta je bol otprilike 32 puta jača nego kad vas najjače boli zub. Najgore mi je bilo ljeti dok sam bio na moru. Znao bih se probuditi noću i hodati po sobi sve do jutra. Nisam htio izlaziti iz sobe zbog ostalih ukućana, da ih ne probudim – rekao je Domagoj.

Kako je vrijeme prolazilo bol je bila sve manja, a Domagoj je počeo i trenirati. Debitirao je nedavno protiv Metalurga u SEHA Gazprom ligi.

– Ne bih rekao da sam se bojao. Jednostavno mi na toj utakmici ništa nije išlo. Nakon povratka poslije prve operacije ramena nisam osjećao nikakve bolove. Sada me još boli i zato sam trenutačno na 65-70 posto svojih mogućnosti. Moram paziti kada i kako šutiram, moram paziti kada idem u fintu. Ali, što mi vrijedi da pazim. Kad počne utakmica, sve zaboravim i igram kao da mi nije ništa – istaknuo je.

Gledao je sve utakmice hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj.

– Rekao bih da nitko od te momčadi nije očekivao polufinale. Pobijedili smo Španjolsku i ušli među četiri najbolja. A onda ona dva poraza, ne znam koji je gori. Bilo je stresno to gledati.

Kako komentirate onaj sedmerac Zlatka Horvata?

– Odlučio se za svoj najjači šut, ali ga je vratar pročitao. Lako je sada biti pametan, ali držim da su taj zadnji sedmerac trebali pucati Duvnjak ili Mamić – naglasio je Domagoj.

Prvi put s Jotićem

Jeste li vi ikada u karijeri pucali tako važan sedmerac?

– Jesam, dok sam igrao u mlađim kategorijama.

I?

Zabio sam gol.

Protiv Slovenaca, u susretu za broncu, imali smo plus osam...

– Mogu se samo složiti s većinom stručnjaka da smo na plus osam morali poštedjeti udarnu postavu. Trebao je igrati Mihić koji bi sigurno otrčao u koju kontru ili Jotić koji je bio pun snage i sigurno željan igre.

Kad smo već kod Jotića, nametnuo se dok vas nije bilo?

– Nikad s njim nisam igrao zajedno i bit će zanimljivo vidjeti kako se slažemo.

A PPD Zagreb večeras je nadoknadio "minus dva" u završnici i osvojio bod kod Meškova. Opširnije o tome pročitajte ovdje.

Komentara 1

MO
matK.O.
10:23 19.02.2017.

kakve veze ima ko je pucao..kaj dule nemože promašiti? zlajo je inace siguran,ali desi se..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije