Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO SVE ODLAZI?

Kreće čistka u svlačionici Dinama, evo kojih se igrača plavi namjeravaju riješiti

17.07.2021.
u 12:37

U Maksimiru se nadaju da će se Atiemwen dokazati u Omoniji i da će ga ciparski klub na kraju otkupiti te da će tamo vratiti barem dio uloženog u njega.

Gužva u svlačionici Dinama uskoro bi se mogla još malo smanjiti. Naime, Iyaji Atiewen na pragu je odlaska na posudbu u ciparsku Omoniju, s opcijom otkupa ugovora. Kako Dinamo u utorak igra prvu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka upravo s Omonijom, Atiemwen neće konkurirati za taj susret. U Maksimiru se nadaju da će se Atiemwen dokazati u Omoniji i da će ga ciparski klub na kraju otkupiti te da će tamo vratiti barem dio uloženog u njega. Naime, platili su ga 2,6 milijuna eura Gorici, a osim nekoliko bljeskova, nije se u kontinuitetu dokazao u Dinamu.

Dinamo je prije dvije godine za 1,6 milijuna eura od Legije kupio svog nekadašnjeg igrača Sandra Kulenovića. Mladi hrvatski reprezentativac potom je bio i na posudbi u Rijeci, a nakon povratka u Dinamo dočekala ga je gužva u napadačkom redu. Ostali su, barem zasad, Petković i Gavranović, došao je i Duje Čop i plavi su željeli da Kolenović ponovno ode nekamo na posudbu. No sad se pojavila opcija trajnog transfera. Naime, Nottingham Forest, klub koji igra u Championshipu, koji je dvaput bio prvak Europe i jednom prvak Engleske, zainteresiran je za plavog centarfora i prilično je vjerojatno da će se za oko tri milijuna eura preseliti u Englesku.

Blizu odlasku je i Petar Stojanović, reprezentativac Slovenije na meti je talijanskog Empolija. Već je nekoliko puta bio nadomak odlasku, ali nije bunio ni oko ostanka. No sad bi Empoli mogao platiti Dinamu odštetu blizu dva milijuna eura, što znači da će se Stojanović okušati u ovratniku u Serie A. Na toj bi poziciji Dinamo ostao dobro pokriven, tu su Stefan Ristovski i Sadegh Moharrami koji se dobro oporavlja od ozljede. 

>> Pogledajte i kako se Luka Modrić snašao na teniskom terenu

Ključne riječi

Komentara 12

ST
struĆnjak
13:54 17.07.2021.

prvo se treba riješiti neznalice krznara i dovesti znalca, šta košta da košta jer ni Omoniju nećemo proći

Avatar jocker-3
jocker-3
13:21 17.07.2021.

Najprije se treba riješiti trenera Krznara,onda dalje....

EL
EldersWisdom
13:03 17.07.2021.

Vidi se da nema Maminja... transferi od 2-3 mil EUR? Malo je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije