Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAMIR KRZNAR

Trener Dinama: Nažalost, nismo zaslužili ništa više od ovog poraza

Dinamo i Slaven Belupo sastali se u 1. kolu HT Prve lige
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
16.07.2021.
u 21:50

- Ovaj poraz moramo ostaviti iza sebe. On je bolan, ali svu njegovu bolnost moramo proći večeras i kroz noć, a sutra već fokus na sljedeće natjecanje, na Europu, na izuzetno teško natjecanje...

Trener Dinama Damir Krznar prokomentirao je iznenađujući poraz od Slaven Belupa (2:0) na Maksimiru u prvom kolu HNL-a.

- Slaven je bio izuzetno organiziran i dobar u defenzivnom bloku, mi smo tražili, tražili, tražili put do njihova gola. Nije to danas išlo kako smo očekivali, nismo ga našli. Imali smo tu jednu dozu strpljenja. Prvo poluvrijeme tražili smo taj put, ali nismo ga našli. Na poluvremenu smo napravili sitne korekcije, a u trenutku kada smo polako lovili konce presjekao nas je taj nesretno primljeni gol. Ali, rekao sam već, bez obzira na taj primljeni gol nismo danas zaslužili nešto više od ovog poraza. Nažalost - rekao je Krznar, prenose 24sata.

- Moramo ovaj poraz gledati izolirano. Lako je to reći, ali moramo sve napraviti da dignemo momčad. Nema vremena ni za slavlja ni za žaljenja. Da smo danas pobijedili već bi sutra utjecali na momčad da to ostavi iza sebe i skoncentrira se na novog protivnika. Isto tako, ovaj poraz moramo ostaviti iza sebe. On je bolan, ali svu njegovu bolnost moramo proći večeras i kroz noć, a sutra već fokus na sljedeće natjecanje, na Europu, na izuzetno teško natjecanje... Prvenstvo je maraton i sigurno da ćemo ovu grešku ispraviti. Psihološki, ona ne smije ostaviti traga na momčadi što se tiče utakmice u utorak - smatra trener Dinama.

Na kraju je zaključio:

- Nema nam druge nego da ovu gorčinu pretvorimo u dodatni elan, dodatnu želju i volju. Slaven je danas zaista ostavio sve na terenu, dao sve od sebe. Pokazali su kako se brani rezultat i vodstvo. Nama je to, isto tako, pouka da rukama i nogama moramo doći do pogotka protiv Omonije i da znamo to obraniti - zaključio je trener Dinama.

Ključne riječi

Komentara 8

FR
freeshooter
22:07 16.07.2021.

Nije problem poraz, kao poraz, događaju se, no problem je što nema igre, a postave igre je takvo svaštarenje gdje nitko nezna što je, i gdje je, Profesore Krki Baltazar, naslijedio si od Zokija Dinamo na atomski pogon, no ovo sada je više na parni pogon, nadam se da shvaćaš, pokazuješ inteligenciju i znanje, no nemaš još trenerskog autoriteta, iskustva i hrabrost, Krki moraš pod hitno mijenjati pristup, da ne bude kasno, skupite glave...i u utorak samo jako i hrabro...ale ale dinamo ale...

ČS
Čuvaj se senjske ruke
23:17 16.07.2021.

Koliko ste rekli da je cijena vašim igračima? Slabo su plaćeni. Ne mogu ih tako dobro platiti koliko oni mogu loše igrati.

Avatar ajeto
ajeto
22:03 16.07.2021.

Dobar si ti Krznar kao čovjek i kao pomoćni trener.Mora doći glavni trener.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije