Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI IZBORNIK

Kovač: Zadovoljan sam, mi i Talijani smo favoriti skupine

niko kovač
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
23.02.2014.
u 13:33

- Zadovoljan sam. Mislim da smo Talijani i mi favoriti ove skupine. No, Malta, Azerbajdžan, Bugarska, Norveška su ozbiljne ekipe. Mislim da ćemo se morati prilagoditi raznim stilovima igre - rekao je Kovač.

Hrvatska nogometna reprezentacija u kvalifikacijskoj skupini za Europsko prvenstvo 2016. igrat će s Italijom, Norveškom, Bugarskom, Azerbajdžanom i Maltom. Izbornik Niko Kovač zadovoljan je kako ishodom ždrijeba u Nici.

- Zadovoljan sam. Mislim da smo Talijani i mi favoriti ove skupine. No, Malta, Azerbajdžan, Bugarska, Norveška su ozbiljne ekipe. Mislim da ćemo se morati prilagoditi raznim stilovima igre - rekao je Kovač pa zaključio:

- Bit će vrlo zanimljivo. No, apsolutni sam optimist i razmišljam pozitivno.

Prandelli: Hrvatska je potencijalni osvajač skupine

Ždrijeb je prokomentirao talijanski izbornik Cesare Prandelli.

- Željeli smo izbjeći Belgiju i Švicarsku, ali Hrvatska nije ništa slabija. Ovo nije laka skupina kao što neki misle. Hrvatska i Bugarska su potencijalni osvajači skupine. Norveška je dobra reprezentacija, a Azerbajdžan se brzo razvija - rekao je Prandelli.

Norveški izbornik: Borba do kraja

Izbornik Norveške Per-Mathias Hogmo prognozira da će se utrka voditi do samog kraja.

- Ždrijeb je mogao biti bolji, ali i teži. Ovo je uzbudljiva skupina i bit će neizvjesno do kraja.

>> Hrvatska u skupini s Italijom, Norveškom i Bugarskom!

Komentara 10

ĆA
ćaćaća
15:48 23.02.2014.

bravo niko !!!

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
14:52 23.02.2014.

Kovač može zahvalit bivšem izborniku Štimcu što nismo bili nositelji. Štimčeva je teza da smo se prerano zadovoljili drugim mjestom (lol) pa zato nismo imali motiva u zadnja tri kola, u kojima smo osvojili 1 bod. E, a da smo jednu od te tri utakmice dobili, bili bismo nositelji ispred BiH.

TO
tonimohave
21:16 23.02.2014.

Nije Norveška Island

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije