Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pa i nije neka nagrada

Niko Kovač nakon pobjede morao slušati kritike, ali tek mu je ovo pokvarilo dan

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/4
23.10.2019.
u 12:15

Hasan Salihamidžić potvrdio je u srijedu prijepodne da se protiv Olympiacosa teško ozlijedio Lucas Hernandez

Niko Kovač definitivno neće po lijepom pamtiti gostovanje u Pireju unatoč tome što je s Bayernom stigao do pobjede s rezultatom 3:2 i praga osmine finala Lige prvaka.

Najprije je morao na kasnoj večeri trpjeti kritike izvršnoga predsjednika Karla-Heinza Rummeniggea, a zatim ga je još u srijedu ujutro dočekala grozna vijest.

Naime, tek što je doznao da će najvjerojatnije do kraja sezone morati bez Niklasa Sülea, sportski direktor Hasan Salihamidžić ga je u srijedu prijepodne obavijestio da se protiv Olympiacosa teško ozlijedio Lucas Hernandez.

Sjajnog Francuza u momčadi neće biti nekoliko tjedana zbog gležnja, pa će hrvatski strateg sljedeće razdoblje imati velikih problema sastaviti obranu, i to u trenucima dok Rummenigge po tko zna koji puta dijeli kritike.

Kao što smo napomenuli, sinoć je na kasnoj večeri u Ateni ponovo bio raspoložen za napad, te je ispred Nike Kovača i njegovih igrača kazao sljedeće:

– Pozitivno je to što smo večeras osvojili tri boda, ali ne vjerujem da će nas predstave poput večerašnje dovesti do velikih rezultata na kraju sezone. Previše je u našoj igri nepažnje, a to vodi u probleme. 

Možemo se smatrati sretnima što u Bundesligi za vodećima (Borussia M. i Wolfsburg) kasnimo samo jedan bod. U subotu se imamo prigodu vratiti na prvo mjesto i to je ono što se od svih vas očekuje. Pozivam protiv Union Berlina na koncentraciju i motivaciju – kazao je, između ostaloga, ispred momčadi Rummenigge.

Novinari lista Bild tvrde da je potom sjeo za stol nasuprot Kovača, ali nisu uspjeli doznati je li nastavio držati prodike, u prvom redu potaknute subotnjim remijem 2:2 kod Augsburga.

Komentara 9

HR
hrvatin
14:15 23.10.2019.

Niko idi odatle a ne da te bescutnici napadaju svaki dan kao da si kruha gladan.Reci rummennigeeeu neka on trenira ekipu kad bolje zna.Ispali bi iz lige.Ponos prije svega.

Avatar kenj@c
kenj@c
13:27 23.10.2019.

Bježi od tamo Niko što prije kad te ne cijene. Kao da je " veliki" Guardiola više osvojio. Ili nek si dovedu svog Tuchela koji ne može sa megamomčad ni francuski kup osvojiti.

IT
I-To
18:40 23.10.2019.

Isti slučaj kad je Trener bio od naše Repke Igrači svaki pojedinac radi što hoće ima slabost u svome autoritetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije