Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIV IZ ŽIVINICA

Košarkaš iz BiH toliko oduševio Shaqa da mu je odlučio platiti i kaznu

Shaquille O'Neal
Foto: Douliery Olivier/Press Association/PIXSELL
1/2
09.02.2019.
u 13:45

Shaq, koji je platio puno kazni za takvo ponašanje na terenu, u potpunosti razumije Nurkića te mu je poručio kako se ne mora brinuti

Shaquille O'Neal jedan je od najboljih visokih igrača u NBA povijesti, a po mnogima i najdominantniji centar svih vremena. 

Sa svojih 216 centimetara visine i 150 kilograma unosio je nered u protivničku igru, a čini se kako ga sada kada je u mirovini, na njega podsjeća centar iz BiH, Jusuf Nurkić

Nurkić je visok 211 centimetara i ima oko 130 kilograma te igra za Portland Trail Blazerse. 

>> Pogledajte nastup hrvatske klape na NBA utakmici

"Strpljiv je kad postavlja pick. Prije je bio brzoplet. Šutirao je prebrzo, a sad je puno strpljiviji. Uvijek je znao dobro dodavati i jako mi se sviđa Nurk", rekao je Shaq o divu iz Živinica koji je nedavno kažnjen s 2000 dolara zbog vješanja za koš nakon jednog zakucavanja. 

Shaq, koji je platio puno kazni za takvo ponašanje na terenu, u potpunosti razumije Nurkića te mu je poručio kako se ne mora brinuti. 

"Ja ću mu platiti kaznu, sve je u redu", kazao je Shaq. 

>> Pogledajte linđo na poluvremenu NBA utakmice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije