Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Skroman učinak naših košarkaša, svi upisali poraze

Mario Hezonja
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
09.02.2019.
u 10:32

Detroit Pistons su kod kuće sa 120-103 svladali New York Knickse Marija Hezonje kojima je to 15. uzastopni poraz

Sinoć su na terene NBA od hrvatskih košarkaša istrčali Dario Šarić, Mario Hezonja, Dragan Bender i Ante Žižić i oni su u porazima svojih momčadi upisali skroman učinak.

Minnesota Timberwolves Darija Šarića su u gostima doživjeli poraz od New Orleans Pelicansa 117-122, a hrvatski je reprezentativac u 25 minuta zabio devet koševa (šut iz igre 2/6, trice 1/1) upisavši pritom tri skoka, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu. 

Pelicansima je pomogao Anthony Davis koji je zaigrao nakon tri tjedna pauze i sinoć je ubacio 32 koša i ugrabio devet skokova. Jrue Holiday je dodao 27 pena, a Kenrich Williams 19. Kod Minnesote je opet najbolji pojedinac bio Karl-Anthony Towns s 32 ubačaja. 

I Phoenix Suns su upisali poraz, 13. zaredom, iako su vodili s čak 17 koševa u prvoj četvrtini, od njih su bolji sa 117-107 bili Golden State Warriorsi koje je predvodio Klay Thompson s 25 koševa.  

U redovima Phoenixa najbolji je bio Kelly Oubre Jr. koji je također ubacio 25 koševa, a Dragan Bender je utakmicu započeo u prvoj petorci i upisao učinak od dva koša (šut iz igre 1/5, trice 0/4), šest skokova i pet asistencija u 18 minuta.

Cleveland Cavalierse su sa 119-106 nadigrali domaći Washington Wizards,a Ante Žižić je na terenu proveo 17 minuta zabivši u tom vremenu šest koševa (šut iz igre 3/4) uz jedan skok i jedan blok.   

Bobby Portis je bio najučinkovitiji kod Washingtona s 30 koševa, dok je Bradley Beal dodao 25 koševa i 13 asistencija. Collin Sexton i Jordan Clarkson su predvodili Cleveland s 27, odnosno 24 ubačaja.

>> Pogledajte nastup hrvatske klape uoči NBA utakmice

Detroit Pistons su kod kuće sa 120-103 svladali New York Knickse Marija Hezonje kojima je to 15. uzastopni poraz

Pobjedničku momčad predvodio je Andre Drummond s 29 koševa i 20 skokova, a Blake Griffin je ubacio 26.

Kod Knicksa najbolji je bio Dennis Smith Jr. s 31 košem, a Hezonja je  u 33 minute zabio osam koševa (šut iz igre 3/11, trice 0/2) i ugrabio sedam skokova te dodao jednu asistenciju i dvije ukradene lopte. 

>> Pogledajte kako izgleda linđo na poluvremenu NBA utakmice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije