Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU FAVORITI

Kladionice opasno podcijenile Dinamo! Ogromni koeficijenti na pobjedu u Milanu

Dinamo - Atalanta
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/9
26.11.2019.
u 16:57

Nadamo se da će naš prvak još jednom iznenaditi i osvojiti bodove potrebne za osiguravanje europskog proljeća

Dinamo večeras od 21 sat na San Siru protiv Atalante igra iznimno važnu utakmicu skupine C Lige prvaka.

Iza nas su četiri odigrana kola, a situacija u skupini je sljedeća: Manchester City ima 10 bodova, Šahtar i Dinamo po pet, dok je Atalanta osvojila jedan. U posljednjem kolu Dinamo će ugostiti City, dok će Šahtar igrati protiv Atalante

– Dinamo je godinama bio ekipa koja je neslavno prolazila u Ligi prvaka, no konkurentni smo sa svima i tako će biti do zadnjega kola. Kako god završi utakmica s Atalantom, u zadnjem kolu imat ćemo šanse prezimiti u Europi – rekao je trener Dinama Nenad Bjelica. Dinamo će imati dobru podršku brojnih navijača koji stižu na San Siro.

Možemo reći kako će atmosfera biti praktički 'domaćinska' u korist Dinama zbog malog broja prodanih karata domaćim navijačima (Atalanta ne igra na svom stadionu već na San Siru), a sjetimo li se prvog kola i one sjajne predstave igrača Nenada Bjelica, s razlogom se možemo nadati pozitivnom rezultatu u Italiji. 

Ipak, kladionice nisu tako raspoložene

Sve osim pobjede Talijana bilo bi veliko iznenađenje ako se pita bookmakere

Hrvatske kladionice na pobjedu domaće ekipe nude koeficijente oko 1,70 - 1,80, za neriješeno oko 4,30 pa do 4,50. Ako uložite na pobjedu Dinama nudi vam se koeficijenti oko visokih šest

Ni svjetske kladionice ne vjeruju Dinamu unatoč sjajnim igrama u skupini. Na pobjedu Atalante nude koeficijente 1,50 - 1,60, a na pobjedu Dinama prelaze i brojku šest (6,10). 

Nadamo se da će naš prvak još jednom iznenaditi i osvojiti bodove potrebne za osiguravanje europskog proljeća

>>> Pogledajte što bivši vratar Dinama kaže uoči Atalante

Komentara 7

DU
Deleted user
17:21 26.11.2019.

U ovoj CL nas je Dinamo nekoliko puta oduševio. Ali i razočarao na kraju protiv Šahtara. Bila je to velika prilika - neshvatljivo je ispušteno ono što se ne smije ispustiti. Danas protiv Atalante vidim neku veliku nadu u uspješan rezultat. Negira li me na kraju utakmice rezultat - nitko sretniji od mene.

DU
Deleted user
17:15 26.11.2019.

Nije meni nimalo cudno za veliki koeficijent jer Dinamo vrlo rijetko uzima tri bodova u CL. Prvo tekmu mozda dobije a posle toga ili sve izgubi ili igra neodluceno kao sto je slucaj ovaj jesen. Mislim ako imas 3-1 u 92 minuti kod kuce protiv Shacktara i to ispustis onda ne trebam trositi vise rijeci. Svakako cu staviti neki manji novac na Dinamovu pobjedu jer vece cudo se naravno desilo.

RA
Rafael945
17:32 26.11.2019.

Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije