Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRŽIŠTE

Keylor Navas sjajnim obrana skoro pa udvostručio svoju vrijednost

keylor navas
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
20.02.2016.
u 13:30

Ovakvom cijenom Navas dijeli drugo mjesto u Španjolskoj uz Brava iz Barcelone, a samo je Oblak iz Atletico Madrida bolji. Slovenac je procijenjen na 20 milijuna eura. Međutim, Navas je napravio najveći pomak.

Keylor Navas bio je na izlaznim vratima Real Madrida prošlog ljeta i samo zahvaljujući glupoj pogrešci nije se dogodio transfer Davida de Gee iz Manchester Uniteda zbog čega je Navas ostao u Realu i uz sve to stigao napredovati i još povećati svoju vrijednost na tržištu. 

U Real je stigao za 10 milijuna eura, a uoči početka sezone Transfermarkt ga je procijenio na 8 milijuna eura. Međutim, 29-godišnji je Kostarikanac s nekoliko fantastičnih utakmica zaslužio svoje mjesto u prvih 11 'los blancosa', a isti izvor sada ga cijeni na 15 milijuna eura. 

Ovakvom cijenom Navas dijeli drugo mjesto u Španjolskoj uz Brava iz Barcelone, a samo je Oblak iz Atletico Madrida bolji. Slovenac je procijenjen na 20 milijuna eura. Međutim, Navas je napravio najveći pomak.

U 52 posto utakmica zadržao je mrežu netaknutom, a u europskim mu natjecanjima nedostaje još 27 minuta da bude drugi na listi najdulje netaknutih mreža. Van Der Sar je na 657 minuta, a Navas na 630. Rekord na prvom mjestu još uvijek drži Lehman s 853 minute.

>> Real Madrid na ljeto dovodi Davida de Geu i ovaj put neće pogriješiti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije