Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratar Lokomotive redoviti je gost Ledene

Kelava: Kad bi barem u Maksimiru bilo kao u Ledenoj

'11.03.2010., Zagreb - Druga utakmica polufinala EBEL lige, KHL Medvescak - EC Red Bull Salzburg. Ivan Kelava.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
12.03.2010.
u 19:24

Velika mi je želja bila da odem na NHL utakmicu, a tu sam si želju ispunio na božićnim praznicima kad sam gledao New York Rangerse protiv Floride.

Hokejaši Medveščaka postali su hit i među brojnim sportašima. Medvjede su u Ledenoj dvorani ove sezone bodrili Ivano Balić, Janica Kostelić, Natko Zrnčić Dim... No jedan sportaš ipak se izdvaja. Ivan Kelava, vratar Dinama na posudbi u Lokomotivi, bio je gotovo na svim domaćim utakmicama ove sezone. Uvijek na tribini uz led, u Hećimovićevu dresu bodri zagrebačku momčad.

Išao i na NHL

– Veliki sam obožavatelj hokeja zbog brzine i dinamičnosti, ma pravo čudo od sporta – objašnjava Kelava.

Oduševljen je ozračjem na tribinama, a i sam mnogo puta zapjeva "I naprijed plavi, pjesma se ori, bodri vas cijeli stadion".

- Kada bi barem na nogometnim stadionima bila takva atmosfera, i mi bismo tada igrali s većim užitkom – kaže Kelava, koji se i druži s hokejašima Medveščaka, najviše s Dominikom Kanaetom, koji mu je susjed u Gračanima.

Osim utakmica medvjeda, Kelava s užitkom na TV-u gleda i utakmice NHL-a, najjače hokejske lige svijeta. Nakon što je bez problema izrecitirao prvu navalu New York Rangersa, pokazao nam je i mobitel na kojem ima grb tog NHL ligaša.

– Velika mi je želja bila da gledam jednu njihovu utakmicu, a ispunio sam si san za vrijeme božićnih praznika, kada sam bio na utakmici New York Rangersa i Florida Pantersa. Znam i da je sadašnji trener Medveščaka Ted Sator nekad vodio moj najdraži klub u NHL-u – informiran je mladi vratar.

Hokejem je Kelava zarazio i gotovo cijelu momčad Lokomotive. Na utakmice je već vodio suigrače Bagarića, Bulu, Antolića, Martinca...

U svlačionici "Zig-zag"

– U svlačionici im stalno pjevam "Zig-Zag Medveščak", a kada mi netko od njih na treningu puca na vrata, u šali govorim da je na udarcu – Hećimović.

Kelavu smo pokušali isprovocirati pitanjem zašto je kupio bijeli dres Medveščaka, kada mu krvlju treba teći plava boja (na plaći je u Dinamu).

– Plava mi je boja draža, ali kada sam kupovao Hećimovićev dres bilo ga je samo u bijeloj boji – spremno je odgovorio Kelava.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
21:53 12.03.2010.

e moj kelava, glavni razlog dolaženja na stadion ste vi! tak da samo o vama ovisi atmosfera na stadionu

BE
bek
09:28 13.03.2010.

Ma daj ..pa nije on kriv nego samo jedan čovjek-Zdravko Mamić koji je Dinamo pretvorio u d.o.o.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije