Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE VIDEO

Kakva nesreća! Golfer je pogodio lopticom pa joj eksplodirala očna jabučica

Brooks Koepka
Reuters/Pixsell
02.10.2018.
u 16:42

Udarac američkog golfera Brooksa Koepka odletio je u potpunosti krivo, a loptica je Corine pogodila u desno oko.

Na golf turniru Ryder Cup koji se održao u predgrađu Parizu Saint-Quentin-en-Yvelines loptica je nesretno pogodila Corine Remande u desno oko nakon čega je u potpunosti oslijepila na to oko te sada sprema tužbu protiv organizatora turnira.

Naime, udarac američkog golfera Brooksa Koepka odletio je u potpunosti krivo, a loptica je Corine pogodila u desno oko. Brooks joj se odmah ispričao.

- Mislim da je sve jasno, odgovornost za ovo moraju preuzeti organizatori. Nadležni nisu dali nikakvo upozorenje da loptica leti prema publici. Rekli su mi da ću izgubiti vid na desno oko, a to je danas i potvrđeno na pregledu - rekla je Remande. 

Na licu mjesta pružena joj je prva pomoć, nakon čega je najprije prevezena u bolnicu u Parizu, a onda i u obiteljsku kuću njenih roditelja u Lyon. Od snage udarca joj je eksplodirala očna jabučica te je doživjela frakturu očne šupljine.

- Kako bilo, potvrdili su da je izgubila vid na desno oko. U najboljem slučaju za mjesec ili dva, kad otekline splasnu, možda će moći vidjeti tek obrise - rekao je muž nesretne Egipćanke.

Ključne riječi

Komentara 3

AL
Aleluja
19:13 02.10.2018.

I onda kažu da je boks krvav i grub sport

KO
kodifan
13:10 03.10.2018.

kakve su šanse da se to dogodi baš tebi...1:100000000...baš nije imala sreće...ali tužba svakako zbog toga što nije bilo upozorenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije