Naslovnica Sport Ostali sportovi

Kakva nesreća! Golfer je pogodio lopticom pa joj eksplodirala očna jabučica

Udarac američkog golfera Brooksa Koepka odletio je u potpunosti krivo, a loptica je Corine pogodila u desno oko.
02. listopada 2018. u 16:42 3 komentara 848 prikaza
Brooks Koepka
Foto: Reuters/Pixsell

Na golf turniru Ryder Cup koji se održao u predgrađu Parizu Saint-Quentin-en-Yvelines loptica je nesretno pogodila Corine Remande u desno oko nakon čega je u potpunosti oslijepila na to oko te sada sprema tužbu protiv organizatora turnira.

Tiger Woods GOLF Tiger Woods osvojio turnir nakon pet godina

Naime, udarac američkog golfera Brooksa Koepka odletio je u potpunosti krivo, a loptica je Corine pogodila u desno oko. Brooks joj se odmah ispričao.

- Mislim da je sve jasno, odgovornost za ovo moraju preuzeti organizatori. Nadležni nisu dali nikakvo upozorenje da loptica leti prema publici. Rekli su mi da ću izgubiti vid na desno oko, a to je danas i potvrđeno na pregledu - rekla je Remande. 

Na licu mjesta pružena joj je prva pomoć, nakon čega je najprije prevezena u bolnicu u Parizu, a onda i u obiteljsku kuću njenih roditelja u Lyon. Od snage udarca joj je eksplodirala očna jabučica te je doživjela frakturu očne šupljine.

- Kako bilo, potvrdili su da je izgubila vid na desno oko. U najboljem slučaju za mjesec ili dva, kad otekline splasnu, možda će moći vidjeti tek obrise - rekao je muž nesretne Egipćanke.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • kodifan:

    kakve su šanse da se to dogodi baš tebi...1:100000000...baš nije imala sreće...ali tužba svakako zbog toga što nije bilo upozorenje

  • Aleluja:

    I onda kažu da je boks krvav i grub sport