Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
legendarna marca

Kakva čast za našeg kapetana! Modrić osvanuo na naslovnici najpoznatijeg sportskog lista

Champions League - Group F - Shakhtar Donetsk v Real Madrid
ALEKSANDRA SZMIGIEL/REUTERS
23.10.2022.
u 09:15

Da su "upozorili na Modrića" našalili su se i na službenom Twitter profilu Real Madrida.

U dvoboju 11. kola Primere Real je na Bernabeu slavio protiv Seville s 3-1, a prvi pogodak na utakmici upisao je Luka Modrić. Kraljevski klub je poveo već u 6. minuti, a strijelac je bio kapetan Modrić. Vinicius Junior je probio lijevu stranu i pronašao je na suprotnoj strani samog Modrića, koji postiže 34. gol u 450. nastupa u dresu Reala, a svoj četvrti ove sezone.

Ovoga jutra stoga je ukazana velika čast kapetanu Vatrenih i kapetanu Reala čija je fotografija slavlja pogotka završila na naslovnici tog cijenjenog i poznatog sportskog lista uz naslov: "Real Madrid grmi"

Foto: Marca

Da su "upozorili na Modrića" našalili su se i na službenom Twitter profilu Real Madrida. 

Standings provided by Sofascore
 
Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:43 23.10.2022.

Dnevni list Marca tiskan je 3650 puta od Modrićevog dolaska. Stoga se naslovnica s njegovim likom mogla očekivati puno prije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije