Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
la liga

Modrićev Real Madrid s uvjerljivih 3-1 srušio Rakitićevu Sevillu

LaLiga - Real Madrid v Sevilla
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
1/11
22.10.2022.
u 23:15

Real je prvi sa šest bodova i utakmicom više od Barcelone, dok je Sevilla tek 14.

U dvoboju 11. kola Primere Real je na Bernabeu slavio protiv Seville s 3-1, a prvi pogodak na utakmici upisao je Luka Modrić.

Kraljevski klub je poveo već u 6. minuti, a strijelac je bio kapetan Modrić. Vinicius Junior je probio lijevu stranu i pronašao je na suprotnoj strani samog Modrića, koji postiže 34. gol u dresu Reala, a svoj četvrti ove sezone.

Soccer Football - LaLiga - Real Madrid v Sevilla - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - October 22, 2022 Real Madrid's Lucas Vazquez celebrates scoring their second goal with Marco Asensio REUTERS/Violeta Santos Moura Photo: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS

Erik Lamela je izjednačio u 54. minuti, ali je Real našao snage za pobjedu i slavio preko Lucasa Vazqueza (79 i Fede Valverdea (81). Modrić je izašao u 77. minuti, a minutu ranije teren je napustio i Ivan Rakitić kod Seville.

Real je prvi sa šest bodova i utakmicom više od Barcelone, dok je Sevilla tek 14.

Soccer Football - LaLiga - Real Madrid v Sevilla - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - October 22, 2022 Sevilla's Gonzalo Montiel in action with Real Madrid's Vinicius Junior REUTERS/Violeta Santos Moura Photo: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS

Ranije je Mallorce pobijedila preokretom na Mestalli Valenciju s 2-1. Valencia je povela golom Edisona Cavanija iz jedanaesterca u 52. minuti, no preokret i pobjedu Mallorci donijeli su golovi Vedata Murićija iz jedanaesterca u 66. i Lee Kang-Ina u 83. minuti. 

Mallorca je upisala treću pobjedu u prvenstvu i sa 12 bodova zauzima 12. mjesto na tablici. Valencia je na devetom mjestu sa 15 bodova.

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije