Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karim benzema

Osvajač zlatne lopte otkrio dio Modrićeve genijalnosti: 'Ovako to rade veliki igrači'

European Super Cup - Real Madrid v Eintracht Frankfurt
Kai Pfaffenbach/REUTERS
22.10.2022.
u 12:16

Posebnu vezu imaju francuski i hrvatski majstor, nosioci su igre Real Madrida već duž niz godina.

Povodom osvajanja zlatne lopte Karim Benzema dao je veliki intervju za ugledni France Football, medijsku tvrtku koja svake godine dijeli ovu nagradu. 

Čudesni napadač Reala spomenuo je i Luku Modrića pa otkrio kako funkcionira s hrvatskim kapetanom te koliko je on zapravo briljantan igrač.

- S Modrićem ne morate pričati na terenu. On komunicira očima. Pogleda me i zna kako mi je tijelo pozicionirano. Ja pogledam njega i znam u kakvoj je poziciji. Obojica znamo što će se nakon toga dogoditi. Protiv PSG-a na Bernabeu su svi mislili da će Modrić pucati kod gola za 2:1, ali ja sam znao da će dodati. Oči, kretnje i glava se gledaju prije nogu. Velikim igračima je pogled dovoljan da sve razumiju - izjavio je Benzema. 

Kraljevski klub je na kraju slavio protiv Parižana, a otišli su do kraja u Ligi prvaka i osvojili novi 'klempavi pehar'.

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Prva reakcija slavnih Sinkovića nakon što im je pukao nevjerojatan niz dug 12 godina: Vratit ćemo se!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije