Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I KALINIĆ STRIJELAC

Juventus remizirao s Atalantom, Ronaldo zabio iz dva penala

Serie A - Juventus v Atalanta
Foto: MASSIMO PINCA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/7
11.07.2020.
u 23:51

Mario Pašalić je ušao u igru u 58. minuti za Atalantu, koja je treća s 67 bodova, bodom manje od Lazija i devet od vodećeg Juventusa.

U derbiju 32. kola Serie A u Torinu su Juventus i Atalanta odigrali 2-2, a torinski klub je od poraza spasio Ronaldo golom iz penala u zadnjoj minuti. 

Juve je napravio veliki korak ka naslovu jer sada ima osam bodova više od drugoplasiranoga Lazija, koji je kiksao u subotu. Atalanta je dvaput vodila preko Zapate (16) i Malinovskog (80), ali je Ronaldo s dva gola (55, 90) iz penala spriječio poraz.  

Mario Pašalić je ušao u igru u 58. minuti za Atalantu, koja je treća s 67 bodova, bodom manje od Lazija i devet od vodećeg Juventusa. 

Ranije je Roma u gostima pobijedila Bresciju s 3-0, a u strijelce se upisao i Nikola Kalinić. Federico Fazio u dao prvi gol u 48. minuti, a Nikola Kalinić je u 62. minuti iskoristio Perezovo dodavanje i  zabio za 2-0.Konačnih 3-0 postavio je Zaniolo (74). 

To je Kaliniću bio treći gol ove sezone i prvi od nastavka prvenstva.

Nova "petica" Citya

Nogometaši Manchester Citya svladali su u gostima Brighton s 5-0 u utakmici 35. kola Premijer lige.

Tri pogotka za City je dao Raheem Sterling (21,  53, 81), dok su preostale golove dali Gabriel Jesus (44) i Bernardo Silva (57).

City je drugi na ljestvici s 72 boda, dok je Brighton na 15. mjestu s 36 bodova i još nije osigurao ostanak.

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
02:07 12.07.2020.

Dva penala!? Pa to nema niti Hajduk!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije